Saturday, 30 July 2011

Budget Bagus . WATTAFAK ?!

WATTAFAK dow =='
Huhh gila meroyan plak EX aku sorang nie ! Derr tolong lahh jangan nak perasan HOT sangad lahh ~ Mana Kaw KUTIP story yang aku MAHUKAN KAW LAGI ?! Kaw salah dengar ataw ad orang yang baek hati mereka cerita tox mmbunge kn hati kaw yg layu sentiase tuu :P HAHA , wattafak man ! Maaf lahh , dalam hati aku tak prnah trcatat plak name kaw since kite couple until kite clash , ta pena plak aku smpan ap-2 feel kad kaw ,ishh jahad nye aku kn ! Msti korang pk aku ske 'game' orang but sebenarnye dop pon ~Pangay aku mmg cmni , pd yg kenal aku tow dea tahu lahh pangay aku cmne , korang yg tak knl rpat dng aku jng nak judge aku lahh kn ==' kalau couple aku tow cm ad yang tak BERES , hah sory lahh mmg aku lyn kaw cm SAMPAH smpay ke sudah ! HAHA :') *jjo plak aku hari ni , haha mampos kaw lahh kn , kesah aku ? memang tak lahh :P Kite cple 3bln kan weyh ? Hah slme tow lahh aku buad kaw cm ad tdew jea kan . Ngee ~ tow tnde-2 soh kaw blahh lahh tp kaw tak penah nak fhm , kaw tetap sbar dng pangay aku . Haihh baek nye kaw tp nta lahh tdew cked feel syg kad kaw , kasihan kaw kn :(  Oke back to the story ~ Aku thu kaw akn trguris dng entry aku ni tp peduli lahh , aku bkn syg kaw pn ^^' Aku tak brmksud nak mlu kn kaw tp aku nak kaw sedar yg aku TAK SUKA kaw lahh weyh , terima kenyataan please beb ! Dan aku thu jugak yg bole d'kate kn tiap hri kaw bukak blog aku sbb na tgx entry aku kn ? Aku thu ni pn coz ad bff aku story sal kaw kad aku *tak pna tny pn sal kaw tp dea geletik na story so dga je lahh dng mke pnoh BOSAN --' Hmm for your information lahh kn ngoii ' nie first entry aku psl kaw , yg sblm-2 ni sumpah tdew mengena dng kaw , hmm jangan nak budget hot sangad lahh kalo kenyataan nye kaw msih syg aku , gye brckp cm rmay lg ppuan brbris nak kad kaw  . . Ad aku soh kaw tunggu aku ke bodoh ?! Aku tak pernah jnji dng kaw segala dow ~ Kaw yg beria jnji bagay . Aku taknak pn jnji kaw tow sbb aku tau smpay bile-2 aku takkn syg kaw sbb aku mmg tak boleh syg kaw ! FULLSTOP lahh gampang ==' Izin kn aku hidup tenang bole ? Aku tak thu ap yg ad kad aku smpay kaw payah sgd nak lepas kn aku pdhal aku pyh gile na pgel kaw 'bie' . Kaw jea yg beria pgel aku syg bgay . Haihh np lahh aku kjam sgd , kaw pena ckp yg kaw akn tgu aku smpay aku btol-2 bole pgel kaw 'bie' dng ikhlas tp hrap maaf impian kaw tow takkan pena jd kenyataan sbb aku TAKNAK kad kaw lahh ! kaw dah 19thn weyh , kaw bole jpe yg lg baek dr aku , yg bole syg kaw dow tp org tow bkn aku . Maaf  kawann :) Lps aku buad entry psl kaw ni , aku harap kaw sedar yg kaw tak pernah wujud dlm hti aku  , serius dow ! Kbaii ~ Thanks for reading 

Wednesday, 27 July 2011

Geng Tido !

kami kalau dah jumpe tmpad nak lelap , mmg susah nak bgn dah !
Haiyaa ~ Aku paling pantang klaw si MYMA menguap and kemudian slow-2 lentok kan kepale dea , mule lahh virus dea melarat kad aku dan seterus nye diwarisi terus oleh AINI ! Haha , sebab tu kalau tyme ADDMATHS aku tak dox sebelah dea , takud virus tow merabak ! But kalaw tyme SCIENCE aku dox jea kad sebelah dea spye cepad lelap sbb cgu SCIENCE macam mengajar blackboard ! ngee ~ *jng mra cgu ^^' Geng tdo ny mengguna kan waktu free dng baik sekali , bkn cm student laen klaw free jea mule lahh pusing stu skolah ataw jd raja or rtu tandas tapi kiteorg tak cmtow , kyteorg mggne kn mse free dng TIDO ! yeahh , kesah aku dng korg ? :P dop lalu ~ Org len klo brjln kne mra dng cgu , kyteorg ny plg koman lahh kne PEKIK nme soh bangon p cuci mke jea hee ~ xD Tenad betol kn ? Ish-2 .. papepon , kwn dng 2 org makhluk Allah ny mmg besh sbb due-2 otak gila cm aku *coz tu lahh tdo pn sme-2 , HAHA ! Sayang korang lahh gila  

Tuesday, 26 July 2011

Untuk Kaw :(

Weyh , engad lagi tak rantai ni ? Hmm kalo kaw tak engad biar aku engad kn k , rantai ni kaw pena send kad aku mse aku merajuk dengan kaw dulu xD . Kaw beli rantai ni dng price rm45 *ta slh aku lahh , tow pun k.mira yg ckp sbb ble aku tny kaw , bkn na ckp pun ! Mengade :) Walaupun smpay skrg rntai ni tdew kad tgn aku coz Kadan mbew kaw tow yg pkay ! Hishh ~ Tak mlu tol , tp aku tetap tak lupe dow . HAHA ! *entah ap-2 , bli tox awex tp mbew yg pkay , sengal tol ! Hmm rntai ni ad sepasg kn ? Stu kaw pkai smpay ptus coz gnas sgd , :( dan tyme kaw story yg rntai couple kyte tow da putus , aku da rse tak sedap hati , rpe-2 nye petande yg kyte ta lme pn couple ! Bak kate org tue-2 kalo ad something yg kyte syg rosak atau putus mean ad ptnde ta baek . Start kaw story tow , aku tak tenteram dow ! Aku takud sgd hubungn kyte berakhir tp dah takdir Allah , kyte tadew jdoh tambah pulak family aku mmg tak ske kaw kn , smgu lepas kaw story tow kyte PUTUS JUGAK MACAM RNTAI TOW , berterabur hati aku dow MACAM RNTAI TOW JUGAK ! Mmg aku yg mintak putus tapi sebenarnye berat sgd dow na ckp 'CLASH' sbb hati aku syg kaw tp aku trpkse lps kn sbb fmly aku lg pnting dr segala nye , demi dorang aku brkorban dow , trmsuk buang kaw jaoh dr life aku . Tapi aku just makhluk tuhan yg d'cpta kn dng hati dan perasaan , wlalupn aku dpt buang kaw jaoh dr pndangn aku tp aku tak dpt buang kaw jaoh dr hti aku siall ! Aku still engad , umie kaw ajak dtg rumah rye nty , sdey plak bile tak dpt turuti prmintaan umie kaw :( Aku mintak maaf amer  sbb da buad kaw kecewa dng aku dulu , wlaupn kaw akui jugak kesilapan kaw tp tow still tak mmpu reda kn rse bersalah aku kad kaw ! Sekali lagi , aku mintak maaf muhd fakhrul amir :'(

Monday, 25 July 2011

Gilak xD

HAHAHAHAHAHAH ! Wahh , senyom smpay ke telinge aku ble dpt thu kaw da clsh dng AWEX yg kaw puja slme ni ! *PUJA KE ? :p oke story nye cmni , td aku tr'bce blog ex kaw tow trkjod gak lahh ttbe npak face kaw , engad dea story psl date korg ke hape kn upe nye tntg korang CLASH ! Maaf lahh tr'GEMBIRA plak ^^' tp kesah ? haha mmg tak lahh , aku pkir lme sgd rltionshp korg brtahan tp ta smpay 4bln pn , tak gempak lalu , arito beria ppuan tow tles kad fb n blog cm na kawin dng kaw tp tgx-2 lahh smpay cny jea ~ HAHA ! pnday ppuan tow buad SWEET MOUTH cm KAW JUGAK ! *pnday kaw ajar dea . Aku engad ppuan tow baek sgd dr aku but aku ask membe-2 aku yg pna stu sch dng dea dlu rpe nye baek lg aku lahh . BUKAN nak bangga tp mmg kenyataan cmtow , bdax-2 ny pn ckp , kaw slh plih awex , hmm maaf kalo aku interfare iydop kaw tp aku tau kaw fhm knp aku buad cmtow kn :) Aku dah tak kesah kalo ex kaw tow bce entry aku kli ny sbb aku still kesah psl kaw , serius ! Kaw mcm KAMUS tox life aku dow , KAMUS yg mmbwa SEJUTA MAKNA ! TAPI TOW DULU , dlu sblm aku tkud hilang kaw TAPI skrg ny aku dah berani hidup tnpa bayang-2 kaw sbb aku dah ad MSFR   . Thankies to Aini , Fara , Myma , Ieza and Faikha sbb korg support aku tox go on dng ap yg dah aku miliki skrg . Bie , tox awq , saia mnx maaf klo saia ad kasar bahasa dng awq , buad awq bengang tp sebenar nye saia sayang sangad kad awaq Syahir Firdaus :) ILoveYou bie  

Sunday, 24 July 2011

Hang Out ~

Hola semua , title pun da besh tp not about kawnn oke but about KELUARGA MERTUA ! ^_^ HAHA ! smlm  bf aku bwaq aka n umie dea lunch dng kyteorg brdua . Adoy , ta tdo mlm dow sbb pk ap yg na borak, nta ppe aku . Hee ~ first tyme dow , mlu la jgak but evrything oke lahh . Kaka dea ramah , umie dea pn bole lahh , jealous aku tgx fmly dorg siap brsuap lg mkn , lebih-2 lg CADBURRY CUTERKISSES dng umie dea . Opss ~ bie , trbocor rhsie plak ! ngee ~ Mereka just tny aku soaln BASIC jea , *ad plak gtu haha .. Tp silap smlm ujn jea , so prbualn ta lme mne lahh and kyteorg g kelas pn dlm hujan *wahh romantik ! :D fmly dea aku da jpe but ttaw ble plak na bwaq dea jpe fmly aku ! I'M NOT READY YET lahh bie , hee ~ InsyaAllah ad rzki saia bwaq awq jpe fmly saia k bie :') Btw saia mlu tyme awq tegor tgn saia ketar ! ciss ~ perasan rpe nye ==' Malu aku ! Bak kate org first meet mmg cmtow klo da bnyk kli jpe oke lahh *kud xD haha . Terimakasih atas penerimaan keluarga awaq trhdap saia , saia appeciate sgd :) 

Saturday, 23 July 2011

Suka-2 jea ^_^

HAHA , lagu pg-2 bute aku dah tuka . (7.00a.m) ttbe aku na tuka kpd lgu BABAK PERTAMA ny , alasan nye sbb tgx cyte Juvana ! ^_^ Bile dga lgu ny teringad kad cte Juvana tow , slgi aku ska dga lgu ny , korang yg melawad blog aku ny pn kena lahh ske jgak yeahh ! Oke lahh sj mengade nak tles sal lgu ny spye korang thu alsn aku mnad lgu ny . HAHA ! Thankyou :')

Tak faham tapi nak faham !

Weyh kenape dng kaw ? ! Ap yg kaw buad bkn na bgtau aku pn . Aku tak penting ke ? Aku ttaw knp susa sgd tox kaw shre anytinx dng aku . Eyh-2 , ny bkn stry psl bf aku keyh but b'coz someone yg aku anggp RAPAT gak lahh dng aku TAPI if bf aku trse bgos jgak , wakaka ~ hmm aku bkn ap , ble kaw ta shre ap-2 dng aku , aku rse cm aku ny TERPINGGIR ! Knp buad cmny , bnyk tol dose aku kad kaw kn gampang ! Haihh shit ' trlepas plak . Aku just nak kaw tahu , kaw SPECIAL gx lahh tox aku sbb kaw pn slh sorg yg aku syg but not more than my bf lahh ~ xD hee , aku arp kaw sedar smue tow , aku nak kaw yg dlu *fikir lahh sndry kaw yg mcm mne yeahh . Tlg lahh fhm , kyte kwn dah lme , if aku ad buad slh kad kaw please jujur dng aku wlaupn bnde tu akn turut buad aku trluke sokey lahh , dmi KAWANN aku trme jea :') kaw pnting tox idop aku dow .  

Systa :)

tyme ny mse taon 2009(jamuan raya) kad sekolah
SUMPAH ~ happy gila vavi sebab jam 10.00p.m kaka ankad aku kak Wannur Syahirah col . Happy sebab da lme kyteorg ta cntct pas dea amex result aritu tp td ttbe dpt call dr dea . Haihh hilang rndu kad dea :) Alhamdulillah dea da lanjutkn pelajaran dea kad Melaka . Joh kn ? tp sbb na brjye dlm idop , kne lahh brkorban . haihh bile lahh dpt hang out dng aka lg kn . sumpah rndu kad akak ! Botax pun lg smgu bru blik dr PLKN , rndu gx kad dea . Dea ad gx ajak hang tp ttaw lahh ble dpt hang . Stu jea aku ta kse klo hang dng dea , nty dea bwaq Israq ! adoy , aku dah laa ta oke dng mmad tow . Haihh ~ mmg tak lahh kn . Btw , aku rndu moment dng korang .. NAK HANG OUT ! :'(

Suda penad !

Haiyoo ~ Aku dah penad ulang-alik dr TEMERLOH ke BENTONG . Lagi SETAHUN lbih jea aku kne dox kad dlm 'HUTAN' nie . Argh gila ! Kalo cuti mmg aku tana dox kad dlm hutan ni . SUMPAH ! bole bikin gua jd gila sbb kiri kanan hijau , tadew pemandangan laen . SUCK'S ! Kalo kad TEMERLOH nie pulak mmg stiap ary duet aku abeh *SHOPPING kiri kanan , mmg susa lahh ~ haha . Paling gila bile tgx high heels , bag , bju ! HAHA , kad mmpga ad cmny ? ! nta celah mne na shopping pun aku ttaw . adoy bnci dow . Aku mnx tuka sekolah , mama ta bg plak . Haihh , kire oke aku mnx tuka sch mse f4 drpd aku mnx tuka mse da na exam SPM cmne ? HAHA ! SUMPAH *takkan berlaku . So nak tanak , kne lahh brsabar lg sthun lbey tox ngadap bnde-2 tow , ble abeh SPM tros fly to TEMERLOH and FOREVER STAY THERE ! Yeahh ~ aku sabar jea tgu ary tow . Haihh bkn sbb ad bf kad TEMERLOH so aku pn xcited na stay tros kad TEMERLOH but sbb rumah aku mmg ad kad cny n kad temerloh everything dah ad . Yeahh ~ korang tak faham kn ? Tapew , bea aku jea yg faham idop aku . Thankyou :')

Friday, 22 July 2011

Bangang !

 

Nangoii ! jangan nak kusud sangad lahh ==' Tak teringin aku nak jilad semula ludah aku dow ! Kaw sendiri tahu kan alasan aku clash dng dea dulu . Semua brpunca dr dea , dea da bnyk buad pangay dan da bnyk susah kn iydop aku so ta mgkin lahh aku KUTIP dea balik dow ! Dan untuk lebih meyakin kn kaw lahh kn , sp yg buang dea , AKU OR DEA ? AKU kan , so takkan lahh sebab kaw da clash dng dea so aku na BERBAEK dng dea smle . Adoyy , fikir pakay OTAK lahh , jangan nak fikir pakay hati kaw yang sedia gelap gelita tow bongok ! Haihh , aku tau dr cara kaw PERLI tow cam aku nie KEMPUNAN sangad nak kad dea smle , cm aku tak saba-2 tgx korg ptos kn sial ? SEMEMANG NYE TAK lahh weyh , kiteorg dah lme ptos kn , dan feel kad dea pun dah hilang dow , tak heran pn dea na cpl dng sp dah . Kaw fikir kyteorg still cntct ? HAH ! gyle , SINCE ptos , ta cntct dah pun , mls na amek tau sal dea dah , bea lahh dea dng idop dea  :') PAST IS PAST kn ?!So no need to think lg lahh , tak penting kud ~ Aku harap dng STATEMENT aku ny dah tadew lahh org brtnye : 'Tieyya , kaw nak cple blex dng MUHD ap nta nme pnjg dea plus nme bpak dea uwh ! :p HAHA ! MASEH TAK PUAS ATY LG ? ! haihh , oke-2 alang-2 kn . Aku nak bgthu lahh kn . Weyh sial , BACA NI ! 'Hati aku suda sepenuh nya dimiliki oleh CADBURRY CUTERKISSES'  kenal tak ? Jangan nak bodoh sgd lahh kn , terang-2 kad fb aku ad relationshp dng mmad tow so mean aku cpl dng dea lahh takan cpl dng EX kaw tow plak kn ? ! *TAK HINGIN lahh weyh , puii~ So lps ny , tak pyh aku na ulg lg lah ekh ! Again , aku tak teringin lahh nak kad BF or EX kaw tow :p . 

p/s : You hate me ? ! Go sit with the rest of the HATERS waiting for me to give a FUCK ! Kbaii ~ :') 

Saturday, 16 July 2011

MOOD TAK LAWA ! !

Err perlu ke nak mengaku bf AKU bf KAU jugak ?! Derr macam dah takde lelaki laen kad dlm dnia ny dah . SENGAL ~ Aku diam bukan Bermakna aku TAKUT ataw REDHA JEAA ~ tapi sebab aku  takde mase nak pikir bnde-2 tu smue smpay stu tahap aku pn jd bengang lahh kn klo org tak abeh-2 tny solan 'TA TEXT DNG AWEX KE name dotdotdot ! Haluu , bf aku ad sorang awex jea lahh nama FATIHAH ATIRAH BINTI HUSIN . So na ckp myb bf aku curang lahh ny ? Haiyaa ~ aku kenal lah bf aku tu , tak perlu korang na ajar aku keyh :p korang mengaku lahh kad stu dnia yg bf aku tu bf kaw jugak . CKED TAK GENTAR :P SUCKS lahh weyh ! Kaw kalo setakad tgx rupa jea , haii letak muka kaw kad bawah tapak kaki aku je lahh dow ~ Bukan aku nak cakap ap lahh RUPA PARAS TAK BAWAK MASUK KUBUR LAHH ~ Kalo yg dah ad bf tow , jge jea lahh elok-2 , jng nak menggedix dng bf orang . Tak malu ke hah , tadew maruah eyh . Kalo dah muka tembok tu , tembok lahh jugak kn :p MOOD TAK LAWA ? A'a mmg tga MOOD TAK LAWA ! marah ? mmg la bangang kalo dah aku dng bf aku tak kacaw korg so asl na kcaw kyteorg plak , tak pyh la jd bodoh weyh , redha je lahh dng ap yg korang ad skrg ya .

p/s : PERKARA DI ATAS ADALAH UNTUK RUJUKAN MEREKA YANG MEMPUNYAI MIMPI YANG BESAR UNTUK MENGHANCURKAN HUBUNGAN AKU DNG DEA . YANG TEADA KENA MENGENA TEDAK PERLU TERASA . Thankyou (:  

MSFR ♥



IYouuFuckingDamnMuch bie 
Bie , read this okey :D . Saya gembira sangad-2 . Td lepas abeh tuisyen kn abg syg ambik , then he ask me : TU KE CUTERKISSES NYE ? me : YA *while smile :') . Abg : Owh oke . *WHILE SMILE TOO , Lebar lagi taw :D . lega hati sy bila abg ta ckp ap-2 , mean dea ta kesa , bkn mcm cple-2 sy yg sblm ny , tadew sorg pn yg abg ske INCLUDING amer !  Aneh kn bie ? :') tapi saya brsyukur sgd sbb ralationship sy kli ny brjln lncar , tadew probz pn . *mybe ad restu kod . Perasan plak .HAHA ~ XD

Saturday, 9 July 2011

Best day (:

Oke , title dah macam best kan . HAHA ! For me , best sgd sbb arinie dpt hang out lame sgd dng bf aku dari jam 12.30tengahari until 5.30ptg WAHH *lame kan .. Yeah ryte . Dea ad bwaq kwn , dlm 6 orang kud . Dorang semua jenih spoting dng aku , so aku pun brtmbah-2 lahh spoting nye . Hehe ~ Cam yg pena aku tules , aku akan oke dng org if org tu pun oke dng aku :) Thanks god everything brjln dng lncar . Mula-2 , bf aku ambik aku kad tempad tuisyen then g kad mbew-2 dea , tga brjln pusing stu bnda smpay prot pun mula bergendang , kyteorg g lunch kad KFC . Lps mkn tu , bf aku ajk lpak kad taman tasik , kad ctu besh lahh . *Maklum lahh , semenjk ad Kubang Gajah (tmpad rekreasi) baru ny , aku mna lyn dah taman tasik . WAHH ~ *berlagak ==' . Haha , bnyk jugak lahh gmbar yg kyteorg snap dan separuh dr gmbar-2 yang boleh diterima , kyteorg letak kad fb *cm yg korang tgx kad fb aku tu . Yeahh ~ tu smue gmbar mse kad taman tasik lahh ~
Hee ~ oke lahh , aku tataw na cyte ap dah . That's all , tata ~ :D

Friday, 8 July 2011

Past Is Past ♥

Bile sekali kita melaku kan kesilapan , smpay ble-2 org akan cop kita jahad ! Ya , aku tahu kesilapan aku dulu but kira oke lahh , aku bkn nye buad bnde yg smpay tak bole d'maafkn dah , tapi dah name nye manusia ! Faham-2 je lahh kn , pandangan orang kad kita :') sokey lahh , aku faham tapi takkan tadew cked sifad dalam diri orang-2 yg tak suka aku tu , tadew chance lansong ? !  Oke , munx nampak mcm aku backup diri sendiri tapi bila d'pk kn balik smle , tak slh kalaw kyte bagi chance , atleast make someone tu confident tox teros kn idop . Ni tak , buad orang tu lagi down ad arh . SUCK'S ==' Aku bukan nak mintak simpati lahh kad orang-2 yang SELLFISH ny , just please bg aku ruang tok bernafas cked , jangan tau nak cari salah aku lahh SIALL :p pasal kes yang sekali je seumur idop aku pena buad tow , satu sekolah cop aku jahad , huhh FUCK LAHH baii ~ Maaf lahh andai terkasar tapi jenih aku , kalaw kaw brlembud dng aku , aku akn gna cra lmbud BUT fi kaw guna care kasar dng aku , hmm fhm-2 je lahh sndry . Hah kan dah ckp aku jhad ! bukan jahad , sekadar mmpertahan kn diri lahh ngoi :p . So pade mereka-2 yang cube tox jatuh kn aku , aku nak ucap kn terimakasih banyak-2 sebab dah susah payah tox buad segala nya tox aku :D Walaupun korang buad cmtu , korang TAKKAN pernah dapat jatoh kn aku sebab aku always di kelilingi orang yang yakin akan PERUBAHAN aku dan always support aku :) JEALOUS ? HAHA ! FCUK lahh , dah kalah kn , na buad camne lagi kan :p *tangan d'bahu , mata ke atas ! Aku tak perlu kn korang lahh tox tentu kn JALAN HIDUP aku , aku percaya pada Allah sebab Dea yang hidup kn aku dan yang memati kan aku . Korang ? HANYA TAHU MENJATUH KAN ORANG JEA :p PESANAN aku lahh kn : SAMPAY BILE-2 KORANG TAKKN BOLEH JATUHKN AKU COZ AKU ALWAYS FACE THE FACTS AND I BELIEVE IN KARMA :D ....................GET OFF FCUKER 

~ No Title ~

Entry kali ni is about arwah abang aku yang sulung :( hmm don't know why ttbe tringd kad arwah . Mybe sbb trllu rndu kad dea kud . Oke aku start cmni , tyme dea meninggal aku baru six years old . Bongok-2 jea lagi tyme tu so tataw ap mkne MENINGGAL DUNIA so tyme arwah pergi secara jujur nye tdew aermte pn yang aku gugur kn tox dea , tyme tow ap yg aku tau hnye SERONOK sbb cousin-2 aku blex *ad kwn lahh kn . Trkilan sgd sbb aku tak cium dahi arwah pun . Bile d'engat semula skrg ny , rse bodoh sgd , aku hilang dea tyme aku mseh kcil but aku mseh brtuah sbb ad abg sorg lg , mean aku tak hilg smue nye :) Ya allah , kaw je yang tahu mcm mne prsaan aku skrg ny ble pk blex kenangan kyteorg dlu . Along , adex enad lagi , Kalo adex trtdow kad blik along , along akn ankad adex bwak msok bilik mama . Adex enad lg smue tu . Adek rindu sgd-2 kad along . Adex doakn along d'tempad kan d'kalangan orang-2 yang baik dan beriman , insyaAllah :) . Adex sayang sangad-2 kad along . Bagi adex , along sntiase HIDUP DALAM HATI ADEX . Satu hari nanti , adex jugak akan ikud along ke Alam Sana ~ :) AL-FATIHAH 

Saturday, 2 July 2011

Tomorrow is a scary day !

Haihh , seram pulak bile pikir kn tarikh 3/julai/2011 (ahad) na tau sbb ap . Hah , sebab bf aku nak bawa aku jumpe mbew-2 dea . bukan nye ap , aku ny payah cked nak brckp dng org yg aku tak knl . Bukan menyombong tp klaw dah tadew idea nak borak kn , munx aku diam seribu bahase lerr ! hee ^^ PEMALU ? ehh tak kud
 cume ketandusan idea tox borak . Hmm hope everytinx oke lahh kn mse meet ahd ny . Aku tana ad orang ckp aku ny sombong , hmm bukan weyh ! Aku tak sombong .. Jangan cakap cmtu eyh :') InsyaAllah aku bole selesa dng korang if korang jugak buad-2 selesa dng aku keyh ! Klaw aku ad slh ckp ke ap , korang tegur lahh baex-2 k , aku open minded je . Aku kena biase dng smue ny sbb bak kate mbew aku 'KAWAN DEA , KAWAN KAW JUGAK tieyya' :) Ya , tepad , so aku kena pnday-2 biase kn dri but buad mse ny ,  bf aku kne ad dkt dng aku , jng nak lari-2 sbb kunx ble dea tggl aku , munx aku blahh je , tdew salam-2 nye ea SYAHIR FIRDAUS ! I mean it taw gemox :p nty jd cm arito , ade 2 orang kwn dea lpak dng kyteorg , bole plak dea fokus je kad dorg , aku ny ? TERBIAR . haihh , munx angen stu bdn aku . Hehe , kn da kne mara dng sy aritu , pdn dng FACE u ! :p So hope kaw ta buad lg lahh cmtow k syg's . Bole tdo ke aku mlm ny klaw asek pk psl ny je . HAHA ! risau betol aku kan . Ish tieyya ! Buad relex suda ~ tadew ap-2 nye k * haha menenangkan diri sendiri . SUCKS ~

Friday, 1 July 2011

GONE :'(

From left : Hamchey(BFF Fifi) , Fifi :)
Oke guys , post kali ny mengenai SAHABAD ! bhahh , aku baru tau perasaan orang yg ilang BFF , perid dow , rase cm mati laki pon ad ! Actually cmny , baru-2 ny aku dah hilang sorang BFF laki , name MUHD AFIFI B. HAZIZI . . Hmm , munx prknln kyteorg singkad lahh , sbb dea masok skla SMK Kuala Repas pn , awl taon lps . Mean baru sthun kyteorg knl tp awl-2 lg dah boleh msok dng pale otak dea coz dea jnih sempoi nak-2 lg kyteorg munx ske nyanyi kad dlm kls uwh , so ap lg , mriahh arh . HAHA ! Kyteorg sllu share probz , tyme dea susa aku tlg , tyme aku susa dea plak tlg , munx besh dpt kwn cm dea :) Tp ble dpt tau yg dea kne pndah Kelantan coz fllow ayah dea pndah sane , munx sdey gyle lahh . Orang yg plg trse khlangn dea adalah Mien , awex dea , lbey-2 lg ble tau yg dea takn blex cny dah sbb kmpung dea pn kad sne , wahh lg lahh sdey dow . Aku ta dpt byg kn if aku ad kad tmpad mien , munx mkn dlm sgla lah ! :'( Hamchey , teman kaw fureva tow , siap nanges taw sbb kaw tdew , huhu , budax-2 oztel lah cyte , ttaw btol tak , hehe :') , aku tau ny smue dgaan tox prsahabatan kyte dan tox prhubungn kaw dng mien , aku arp kaw tabah hadapi semue ny , kaw jng dox pk sgd lahh psl mien tow , pnday lahh kyteorg jge dea kad cny . Kaw timba je lahh ilmu tow bebanyak then nty bole tnjuk rsult yg gempax kad mien *InsyaAllah :D  Ap-2 pn , kaw take care , kyteorg kad cny smue syg kaw , nty cntct-2 lahh kyteorg , jng lpe tau ! Selamat Tinggal Kawann :'(