Friday, 25 May 2012

I WANT TO BE WITH YOU :'(




Again ! Im crying because of you ,. Bie , orang sayang awak sangat . Orang taknak hilang awak lagi ! Cukup sekali orang derita , cukup sekali orang sedih and now please make me happy even ada yang menghalang . Kite boleh ubah persepsi diaorang kat awak ,hmm :| Awak akan sambung belajar 11/6 ni , please izinkan saya sentiasa ada dengan awak sementara awak masih ada kat sini . Lepas ni awak dah jauh , saya hanya mampu berdoa je untuk awak :') 

Someone suruh saya putuskan relationship kite kalau itu yang terbaik but I think it make it more worse . Don't go sayangg :'( You'r my superhero , my very very bestfriend and my everything , you know how much ILOVEYOU ryte bie :'| Jangan pernah tinggalkan saya . Hidup saya hanya boleh bahagia if ada awak bersama saya . Kalau takde awak nanti , sape nak cakap 'saye sayang awak' setiap pagi kat saye ? Hmm sape bie !! :'( Sape boleh sayang saya lebih dari awak sayang saya ? Sape mampu tunggu saya bangun pagi dari pukul 5.50pagi sampai lah saya nak pergi sekolah , lepas saya pergi sekolah tu lah baru lah awak tidur kan :'| Sape mampu buat semua tu untuk saya ? 

Bie , saya happy sangat awak cakap yang awak dah dapat sambung belajar , happy sangat bie , sebab memang tu yang awak nak dan tak sia-II awak tunggu :') Saya tahu hati awak takkan berubah kan sayangg ? Saya selalu berdoa agar hati awak dengan hati saya sentiaaaaaaaaaaaaasa dekat >.< Sayangg , sayangg , awak engat tak lagu first kita karaoke lagu baldu biru , hehe kesian awak kena paksa dengan saya , tu pun awak malu-II , beria tutup muka bagaii sebab segan nyanyi depan saya . Haha relex lahh bro , saya tak malu pun :D Hee start haritu , bila kite date je mesti kite pergi karaoke kan , macam-II lagu kita bantai :') Sayang engat kan ? 

And , and awak jugak seorang yang sangat pemalu apabila saya ajak bergambar . Huhh ==' seriously , gambar kita berdua memang banyak yang saya syok sendiri , cehh tapiiiiiiiiiiiii lame-II , awak yang ajak saya posing HAHAHA :p seronok sangat sayangg , Start saya ajak posing bagaii terus awak jadi sporting dengan saya until now :') Happy sangat awak ! Act , lagi seronok ada bf yang tak bersekolah dah sebab takde yang perlu kite perhatikan dekat sekolah macam budak-II laen and masalah kat sekolah pun takde , haha xD btw ,  tipu lahh kalau saya cakap saya tak jealous tengok orang dating dekat sekolah , hee tapi nak buat macam mane kan redha sudahh :D 

Apa-II pun saya bahagia sangat dengan awak , so please sayang , jangan tinggalkan saya :'( 3years kite break and now we'r back together , please jangan tinggalkan semua kenangan kita . ILOVEYOU SO MUCH sayangg . Muahhx kat dahi awak :*

Sunday, 6 May 2012

7.MAY.2012 -.-


Motif ? Dah terbayang nak tempat tidur cenggini lepas tamat SPM :D

Kemas semua barang dan bersiap sedia untuk pulang ke asrama . Boleh bagi cuti lebih dop ? Rindu kat mama kite tak hilang lagi :( Selalu macam ni , bile balik rumah berat hati pulak nak balik hostel sebab kena tinggalkan semua yang selalu ada ditangan *Xperia , Laptop , Internet and bla ... bla ... bla* OMG mama cakap ,' its okayy adik , lagi berape bulan je nak habes sekolah dah. ' Prinsip tu je lahh yang selalu aku pegang selama ni , be patient ! 

Around pukul 4petang karang gerak balik asrama then nak borong satu TF *bawak makanan banyak-II* aku ni pemalas sikit nak turun makan , even duduk kat tingkat 2 je . Sebab tu selalu kena bebel dengan bf aku , hahah :D Btw , Khamis ni start exam mid year dah , seriusly , macam tak percaya , cepat gila kutt masa berjalan , atotoyy >.< Lepas cuti 2minggu , JUJ pulak *maybe* kemudian wow tak bagi chance langsung ! Bak kata mama aku , dah setahun pihak kementerian bagi aku cuti *form 4 HAHAHA :D 

Alhamdulillah , sekarang makin rajin aku belajar sebab around aku semua budak-II yang nak belajar , tapi kalau duduk rumah memang aku tak belajar , aku nak maen puas-II ;D Now tengah busy menyiapkan kerja kursus Akaun *peningg gila bhaii* Addmath pun ada kerja kursus *tak sentuh hape pun lagi* sebab nak tumpukan pada Akaun dulu , lepas siap Akaun baru buat Addmath pulak . Takpe sabar , sabar dan sabar , semua ni sekejap je , hee :) Lepas SPM aku nak tidoooooooo puas-II *hobi aku is TIDUR, so what ? Hee , *dah terbayang pulak aku tidur memanjang macam bf aku buat sekarang . Perghh jealous bhaii , aku sekolah , dea tidur . Aku balik sekolah pukul 2 baru dea bangun , haihhh ==' 

So mals nak type sampai tak cukup ruang *ececehh padahal dah banyak dah ni , hee . Sampai sini je lahh aku nak bercerita *act pagi-II buta kurang idea sebenarnye . Ngeh ngeh :D K chaww . Thanks for reading :*

Friday, 4 May 2012

I'M AFRAID OF LOSING YOU :'|


Baru-II ni ada sorang budak sekolah aku excident and past away teros , ngeri sangat cara dea meninggal , sumpah kiteorang membe-II sekolah dea macam tak percaya yang dea dah pergi tinggalkn kiteorang . Sekolah sunyi kutt takde gelak tawa dari dea  . Sedangkan kiteorang sebagai membe pun rase kehilangan , ni pulak awek kesayangan dea . OMG tak dapat bayangkan kalau aku kat tempat awek dea , mintak simpang bekk , aku sayang gile babengg kat Zafrul Hisham ohh and im not ready to lose him :'(

Sejak budak tu meninggal , aku always berpesan kat bf aku , 'bawak motor tak payah lebih dari 60km , ngeh ngeh ^^' peduli apa aku dea suke or tak , aku pikir keselamatan dea kutt . Aduhh , tedak lahh aku nak take place awek arwah pulak , perghh tak rela koyy . Nanges tak henti rasenye :'| Mesti dea rase sunyi , rase takde orang care pasal dea dahh , pergh sumpah kesian . Tadi saje rajenkan diri nak melawat FB dea , terkejud sebab relayy dea dengan arwah still ada , next month dah genap setahun couple :'| 

Sehari sebelum arwah excident , dea ada tules kat wall awek dea yang dea sayang sangat kat awek dea and merayu supaye awek dea tak tinggalkan dea , tapi tengok lahh sapa yang tinggalkan sape . B please , jangan bawak motor laju-II taw , orang risaukan awak , nyawa tak boleh ganti-II taw sayang :'( Kalau awak pening-II please jangan bawak motor , tak jumpe saya pun takpe asalkan awak tak menempah maut :| Engat sampai bila-II , I want our relayy remains to marriage :') ILOVEYOU TO INFINITY sayangg . Apa-II pun Al-Fatihah untuk arwah Azizul Azmi . Semoga roh kau tenang disana .