Friday, 27 April 2012

HAPPY BIRTHDAY TO ME !


Oyehh , oyehh . ahaks ! Its my bornday babe :) Thanks to my boyfie cuz dah bagi present yang sangat omeyy tu hehe >.< Dea first person yang wish diikuti family aku than kawan-II aku . Semalam sambut birthday sekali dengan sambut anniversary relayy dengan superman yang ke 6bulan *tu pun kecoh kan ? Ahaks WHATEVERR ;), sumpah seronok sangat , terimakasih awak sebab buat hati kite berbunga berbakul-II hee :D . Thanks for your good advice and good wishes yang membuatkan saya semangat nak belajar demia masa depan saya sendiri . ILOVEYOU b insyaAllah until my last breathe . muahhx sikit kat dahi dia :-*