Monday, 31 October 2011

SPECIAL FOR MY ENEMY :)

Special for you :)
MIKIECHIE MIXSTYLE a.k.a ZULAIKHA DZULKEFLI !
Sedih lahh tu tak dpt nak copy entry aku dah !!
Wakaka , aku dah protect entry blog aku dari 
di COPY oleh insan yang tak BERTAULIAH dan tak BERGUNA 
macam kaw . sorry budak :)
Lepas ni , kau kena lahh fikir sendiri ayat utk entry blog kau ya ~
TATA .


LOL : Tieyya <3

Friday, 28 October 2011

AWAK JUMPE DEA , KITE PUTUS ;)

AWAK :)
HAIHH BUKAN YANG SEDANG BACE NY , 
AWAK TU BOYFIE SAIA !
SYAHIR FIRDAUS NAMA DEA .
AWAK , SAIA RENDU KAT AWAK ...
TAKTAHU NAK CAKAP RENDU 
MACAM MANE DAH SEBAB RENDU SANGAT !
DEKAT BAPE MINGGU DAH TAK JUMPE .
YELAHH MASING-2 SEBUK KANN ~
HMM EYH-2 SAIA BUKAN NAK CITE TNTG RENDU SAIA 
YANG BERGUNUNG KAT AWAK NY !
TAPI NAK CRTE PSL AMARAN KAT ATAS TO !
HAIHH LEMBAB BETOL , TITLE KAT ATAS TU LAHH ~
BUKAN APA YANG SAIA TULES NY =='
HEE ~ CENGGINI , MACAM KAT STATUS SAIA TULES TO
' ENAD PERJANJIAN KITE, AWAK JUMPE DEA , WE OVER ;) '
YEAHH BABEHH , I MEAN IT !
SAIA BERANI BUAT MACAM TU SEBAB SAIA SAYANG AWAK .
KALAU SAIA BIARKAN JEA AWAK JUMPE MINAH TO *even as a friend 
BUT BOLEH JAMIN KE AWAK TAK JATUH HATI DEKAT DEA ?
DEA TO KAN PANDAI DRESS UP , TAK MACAM KOY ,
BIASE JEA KOY NI .
MEMANG LAHH AOX CAKAP DEA TO BUKAK SELERA AOX TAPI .....
HATI AOX , KOY TAKNAMPOK !! 
KOY TAKUT HILANG AOX , LANTOK LAHH AOX NAK CAKAP
KOY NY KUAT NGAT JELESS NYE , DAH AWEX MANE TAK JELESS
NENGOK BF DEA JALAN DNG PPUAN LAEN .
KOY ADE PERASAAN LAHH DALAM KASAR-2 KOY NY :'(
TAPI MACAM YANG KOY CAKAP ARH ,
AOX JUMPE DEA DLM DIAM-2 , 
KITE PUTUS :)
BILE AWAK LANGGAR KATE-2 SAIA TO 
MEAN AWAK LEBIH PENTINGKAN GURL YANG NAK BELANJE KAW MAKAN
BERBANDING AKU , AWEX KAW NY !
TAKPE , ITS UP TO YOU BEBEHH ;)
EYHH KEJAP-2 , TENGOK DULU NI ! !

|

|

v


#NAK SELIT SIKET , BIE,-2 I RENDU YOU SANGAT :'(
OKE TU JEA KBAII ~

Wednesday, 26 October 2011

Im Scare :(

Awak , saia takut nak tengok DAISYPATH kite .
Hubungan kite dah 4bulan 2minggu dan 1hari
but mungken kah waktu tu akan berhenti ? :( 
Saia takut nak tahu pengakhiran hubungan kite .
Sekarang awak takde kat Pahang , lagsung tak contact saia
contact arito pun tanye care nak pindah sekolah ~
Happy kutt dapat text dari awak , engat nak tanye khabar or something like that lahh 
but ..........awak bagi saia berita sedih kan :)
Ego saia jatuh dengan awak dow . Awak tak contact saia langsung .
Tapi tadi saia cari awak sebab saia rndu sangat dah kat awak!
Apa awak nak  pikir saia tak kesah dah sebab saia nak tahu keadaan awak :'(
Saia tahu awak seronok sangat kat sne dan saia dah dpt bayang kan 
klau awak dpt pindah tros kat sne nty mcm mne perangai awak :)
Saia takde hak nak halang awak , thats your choice so saia harap 
awak berjaya kat sane nanti .
Sekarang diaorang dah jadi family awak dan saia ......
hanya mampu mendengar cerita-2 awak
dengan gelak dan tawa tapi sebenarnye 
saia sedih sebab awak tak rendu saia pun maybe tak enad lgsung kat saia kan ?
Oke-2 takpe , berseronok lahh , saia tanak ganggu awak . 

#Oke airmate gugur lagi , dah try tahan but tak mampu dah ~
Saia redha if relation kite sampai dekat sini jea 
sebab saia tak sanggup nak tengok perangai awak bile dah pindah nanti .
Mungken lebih perit dari sekarang kan wak :)

SAIA SAYANG AWAK bie <3
#dah lame saia tak cakap macam tu kan :)




Tuesday, 25 October 2011

Aku Terlibat Sekali -.-'

Hello all . Buad mase sekarang ni edup agak celaru dan serabot nak Deepavali lahh katekan . *ape mengena dng aku ? ==" haha , tadew lahh akher-2 agak rase terpinggir dan kekurangan kasih sayang . Knp ? Hmm ntahh :( hanya hari berganti hari dekat DAISYPATH aku to tapi bahagia kah aku ? Hanya Allah yang tahu segala nya .

Oke back to the title . Apa masalah SAROL SAPIK , aku pun taktahu , pkay tag jea name aku kn . 
Aku hentam jea lahh yek  :D Bismillahirrahmanirrahim ~

Peraturannya adalah :-
1) Korang kena post peraturan ni ! *wajib :D
2)Setiap orang perlu menge'post 11 perkara tentang diri dea 
3)Jawab soalan yang ditujukan kepada korang oleh orang yang menge'tag korang tu dan buat pulak soalan baru kepada 11 orang yang bakal korang tag to oke !
4)Pilih 11 orang yang korang rase nak post to dan pastikan orang tu pn ad blog ya ;")
5)Korang tak dibenarkan tag semula pada orang yang dah tag korang tu , faham ?

Oke 5 jea peraturan dea . nampak macam best , jum terai :)

one , two , three ~ start :D

11 tentang Owner Blog :-

~ Periang 
~ Manja dengan mama 
~ tak rety masak *sekali pun telur ^^
~ Skandal ramai boipren sorang :D
~ Friendly 
~ Panas baran  
~ Suke menyanyi dalam kelas 
~ tak boleh makan makanan laut *resdong =='
~ Handphone is my bestfriend sampai mampos !
~ Fobia dengan kucing *sumpah menjerit kalau ad kucing dekat 
~ Ad 2 beradik jea , *abang dengan aku so ap nak semua dapat :D

Jawapan bagi soalan yang telah diajukan oleh Sarol :-

~ Mengikut IC Fatihah Atirah Binti Husin 
~ Hidup aku gembira kutt dikelilingi orang yang sayang aku :)
~ Sekarang aku rase nak pergi Perak jumpe Syahir then bawak dea balik ! 
~ Baru balik Holiday dengan family dekat Langkawi 
~ Susah senang ... ewm parents aku of course 
~ Selalu jaga penampilan sebab takut bf aku lari 
~ Tak , seronok kutt boleh share-2 ap yang perlu ^^
~ Aku tak minat sangat benda-2 ny 
~ Pernah *selalu 
~ Addmath penentu tok kaw ambil kos yang elok-2 kat U nanti *pdhal aku pn tak mnat addmath -.-
~ Belog kaw tersangat oke , simple but nice <3

Soalan kepada meraka yang di tag :-

~ Korang ada darah kacukan ataw tedak ?
~ Dalam semua adik - beradik korang rapat dengan seape ?
~ mana lebih penting , family or boyfriend ? dan kenapa dea penting ?
~ Andai korang diberi pilihan diantara handphone Samsung 3gs , Blackberry dan iphone . Mana menjadi pilihan ? Alasan korang pilih handphone to ?
~ Dalam tahun ni jea dah berapa kali korang tukar handphone ?
~ Raya paling best dalam hidup korang ? Kenapa best ?
~ Nak pecah kepala tak dengan soalan-2 aku ny ?
~ Pada pendapat korang , lelaki or perempuan yang lebih senang dapat couple ?
~ Orang pertama yang akan korang cari jika berada dalam kesulitan ?
~ Err akher sekali , soalan paling payah untuk berlaku jujur ! Apa pendapat tentang blog aku ? ^^

Huhh akhernye ~ *penad tangan menules :) 
Owh pade yang kena Tag dng aku to , naseb lahh ye ;)
Story dng jujur oke ! Kbaii <3

Monday, 24 October 2011

wordless Monday ~

SETIAP PERTEMUAN AKAN BERAKHIR DENGAN PERPISAHAN ~
SETIAP YANG HIDUP PASTI AKAN MATI ~
SETIAP YANG BAHAGIA TETAP ADA DERITA ~
SETIAP YANG GEMBIRA TENTU ADA KESEDIHAN ~ 

Thankyou <3

Tuesday, 18 October 2011

Kisah Baru . Cerita Baru Dalam Buku Baru :)

Hai semua . Hidup lebih tenang kutt sekarang ni , wahh ~ ;)
Title macam sedang bahagia jea kan , hikhik ofcourse !
Oke cenggini, korang semua tahukan yang aku PERNAH 
sayang sangat kat ex-boifren aku name amer to .
Sampai mengambil mase selama setahun tok lupekan dea ~
Dan sejak akher-2 nie , aku rase macam dpt life baru 
cuz aku dah berjaye hilangkan perasaan sayang tu kat dea 
dan dah boleh terima hakikat yang tak mungken aku dan dea 
dpt brsme semula :)
Orang yang bertanggungjawab mengubah perasaan etu adalahhhh ~
jengjengjeng , hoho nak tahu tak ? Ekut kaw lahh nak tahu tak , aku nak tules jugak !! :D
SUGA LUV aku lahh , si cadburry cuterkisses to *mbew saia ckp nme awk brbelit, payoh nyebot -.-'
Bie-2 , trkejut tak ? *buat lahh muke excited cket ^^
hee ~ memang awak orang trpenting dlm life saia skrg , taw-2 !!
dulu orang yg sllu saia teringat bile buad ap-2 is Amer ! Tapi sekarang 
ap-2 saia buad saia nak awak orang first tahu ! :D *bukan maen excited aku nak bgtahu kaw taw !
Saia mula sedar yang sebenarnye saia syg awak lebih dr saia syg amer sebab sikap awak !
hahh to yang mmbuat aku tergoda , ahaks ! Kalau saia marah awak , awak tanak melawan pn ,
awak senyap jea sbb awak tanak keruhkan keadaan kankan ?? 
Awak sabar sangat dng karenah saia . Awak ekut jea ~ to yang aku suke !
And bile kite ad salah faham awak cool jea , msty awak akn explain satu-2 dari A sampai Z ~
Terimakasih sangat-2 . Hmm Amer tak macam to :(
Owhh Thanks to Aini , Miema , Ieza , Fara and Faikha sebab korang selalu support aku 
dan bagi ceramah panjg lebar kat aku =='
Kate-2 Aini yg paling melekat dlm otak aku ni : 
'even kaw dng amer terai tox brbaek blex tp klaw Allah tak izinkn , korang tetap tak boleh brsme weyh'
yang to paling aku suke dga sbb mmg betol pn !
sllu cntct lps break dlu tp ad jea halangan ~
Rina , my only systa ! Akak nak brterimakasih kat awak sebab selalu ad tyme akak need someone :)
kaw suke ckp mcm ni kat aku kan 
'lelaki yang jahat tox perempuan yang jahat kak tieya, amer jahat'
Aku sllu marah kaw klau kaw ckp mcm to kat aku sebab aku backup sgt amer to !
But now akak fhm dah , it's a fact , tak mungken aka dpt ubah .
Memang dea jahat dan dea bukan tox akak ! 
Bie , saia syg awk sejak mule cple lg cume saia tanak
mengaku sebab saia tanak bg sp-2 replace
tmpat amer but sampai bile saia nak tipu diri sendiri kan ...
Sekarang tanak tipu dah , nak jujur !
saia sayang awak sangat-2 bie <3

For the first time , I show you my ex-bf :(

|

|

v
Dea tak henseng, poyo jepp ! ;)


END of Fatihah Atirah Binti Husin with Mohd Fakhrul Amir Bin Abdullah
2 - Okt - 2010 Until 2 - Feb - 2011 :'(

Oke ! Thanks for reading (:



Saturday, 15 October 2011

I realise something :)

KALI NI POST SIMPLE AND SIKET JEP :D

Bie , even sayang selalu marah kat bie sebab ramai gurl trgedik-2 dng bie but sayang tahu hati bie tetap kepunyaan sayang . I know it ! :) Yelahh girlfriend mane tak jealous plus bengang kan sayang . weee ~
I sayang you bie 

Friday, 14 October 2011

ITS HURT

AKU TAHU RAMAI TAK BOLEH TERIMA . 
AKU PUN TAK BOLEH 
BUT WHAT CAN I DO ??
TU YANG MENJADI PILIHAN DIA...
LANTAK LAHH KAU ORANG NAK MARAH AKU
BUT KAU ORANG TAK RASA APA YANG AKU RASA
MACAM POST YANG AKU BUAT TU
'mungkin senang untuk memahami tapi sukar untuk menerima'
AKU TAK TULES MENAALAH TU SAJE-2 BUT IA AD KENA MENGENA DENGAN AKU.
SOMEONE ASK ME 'kaw tak malu ?'
KAT SINI AKU NAK LUAH KAN , MULA-2 MMG PERIT DAN PAYAH NAK TERIMA
BUT KALAU DAH SAYANG KAW NAK LARI ?
SEGELINTIR ADA YANG JAWAB 'lari lahh , malu dow'
OKE KALAU AKU ADA KAT POSISI KAW , MUNGKEN SEKALI AKU AKAN JAWAB BENDA
YANG SAMA SEBAB NAK BUAD SESEORANG TU DOWN DAN LARI DARI SEGALA YANG BOLEH BUAD DEA MALU ! BUT AKU TAK DITAKDIRKAN 
MACAM TU , TAKDIR AKU HARUS MENERIMA SEGALANYA .
TAHNIAH SEBAB KAU ORANG TAK KENA MACAM AKU TAPI KALAU KAU ORANG DAPAT MACAM AKU , AKU NAK TAHU JAWAPAN KAU . 
THANKYOU :)


P/S : Thanks rina , awak always ad dng aka :) 

Tuesday, 11 October 2011

Woot-2 continue ~

Sambungan dari entry tadi okeng ! ...... sampai kat rumah , kiteorg tenang kn dea but pelik , tadew riak sdih pn kat muke dea , dea cakap macam nothing happen jea , still boleh senyum but kiteorg thu hati dea hnco sgt ! ye arh bayang kan dah setahun lebih cple bru thu perangai bf sebenarnye :[ Hmm mlm to , dea gagahkan diri text bf dea but teade respons sehingga pg esok bru bf dea rply says 'sayang,sorry saya busy mlm td' menitis jugak aermte mbew aku pg to ,  sumpah kesian sgt . Seharian dea trperap dlm bilik , kiteorg dtg rumah , dea tak kluar pn , mkn pn tak adek dea ckp . Malam nye bf dea text 'syg,asal diam?' 'err bie, awk sayang saia?' 'sayanglah wak,knp ske tny soaln sme,saia takde perempuan lain lah' 'tapi hati saia ckp awk ade perempuan laen!' 'eh ape ni syg,mne ade lah.Saia syg awk sorg,sumpah!' *untunglahh buad salah but still maen sumpah ! but mbew aku ny still nak thu kebenaran , dea ask lg 'awk blik kmpung ke bie?' 'ye lah,knp nye?' 'klau saia nak dtg rumah awk boleh?' 'lah nak buat ap yang,bkn ade spe kat rumah, tak pyh lah' 'sp llki yg saia npak tgh pelok-2 , tgh pgg-2 tgn , tgh usap-2 dahi sorg ppuan kat kedai mkn Old*Ow* to ?' 'mne saia thu,awk ni' 'hmm oke,tapew wak, saia bg tempoh kat awk smpay esok,klau tana crte prkre sbna kat sy, we over,salam' *sedih kutt aku bce text-2 mbew aku dng bf dea to , tak sgke gyle bf dea boleh buat dea cenggitu , sumpah slme ny npak bf dea baek sgt like'untung gyle mynah ny ^^' keesokan pagi-2 bute lg si jantan ny dah txt , tp dea ttap tak mengaku but mbew aku try psiko dea akhernye dea mengaku yg dea dah ad awex dari sekolah lame dan still in relationship sampai sekarang ! Si jantan ny mmg syg due-2 gf dea ni ,kitaorg pn nmpak keikhlasan dea dng mbew kiteorg but ppuan mne sgop d'madu kan ryte ?  Hmm pengakhiran mereka ...... Kawan aku break jugak dng jantan ny sebab tanak kecewa kan gf first jntan to yang tak tahu ap-2. Sekarang, mbew aku dah pon single for 1months, bile dea selisih dng ex dea to still dea boleh senyum dan tegur mcm biase , ble kiteorg tny 'kaw tak marah dea buad gtu ?' jwpn dea 'tadek dendam aku kat dea weyh, sblm couple dng dea pn kiteorg start dng brKAWAN so ap slh klau dah break jd KAWAN semula' Baek kan mbew aku ? Hmm mmg dea baek pn but kebaikan to tetap tak menjamin kebahagiaan seseorg kn :)

P/S : Niat aku brcrte bkn nak bukak pekung mbew , just nak bagi pengajaran kpd yg dah ad couple to , jng nak tamak sangat lahh ! :D Kbaii ~

Hati yang disakiti

Assalamualaikum korang :) jawab tao ! hee lame kut aku tak update blog ryte ?  Tgn malehh lahh  nak taip-menaip ny , but hari ini aku rse nak stry tntg sorang kawan  sekolah aku ~ intro nye cenggini ,   membe aku ny ad sorang boyfie , tak henseng pong , itang-2 maness jea , but kalau dan boyfie dea snym timbul lesung ppit dea kat ppi belah kiri . Hah yang to buad mbew aku ny trgoda ! hee ~     Diorang kat sekolah d'gelar 'SWEET COUPLE OF SEMEKAR' cuz ke mane pergi msty brsme , rehad sme, kelas same, study pong sesame . mmg jealous arh org laen kn :) Tapi nak d'jd kn crte ,  dng muke itang-2 maness boyfie  mbew aku  to sebenarnye  couple 2. Membe aku ni adlah awex dea yang kedue ;) Yang membuad kn ramai terkejut cuz si Jantan lahanat ni da couple dng  gurl laen  selame 3thn lebih dah pn ~ But jantan ni bijak pandai sorok prhubungn  antre kedue-2 awex dea . Dea dah cple dng mbew aku for 1years and 3months weyh , korang bayang kn lahh , slme to arh mbew aku kne tipu ! Tapi Allah Maha Adil , Dia takkan biarkan selamanye hambaNya tros di aniaya, akhernya suatu  hari trkantoi jugak jntan ny ad gurl laen .  Waktu to  aku dng mbew-2 yg laen plan nak keluar bndar , lepak-2. Pade mule mbew aku ny taknak prgi sbb boyfie dea tak bagi keluar cuz boyfie dea tadew, katenye blek kampung kat Kedah, but aku  pkse dea sbb dea asek trkurung jea kat rumah (kesian lahh pulak kan) lgpon fmly dea tadew ,tggl dea dng adex dea form 3 to jea .  Lps puas pjok , dea pn nak fllow kiteorg ~ sampay jea kat bndar around 2o'clock, adek dea npak boyfie dea kat sebuah restoran tengah pelok-2 dng sorg gurl ny . Adek dea pon tros report kat mbew aku, 'kak,adik nampak abang 'A' dengan sorang perempuan kat kedai tu' mula-2 dea tak prcye but akhernye stlh d'bwa mliht sndry oleh adek nye , sumpah kiteorg trkjut sgt , tros mbew aku ajk blex....

 : bersambung *sebab dah pnjg sgt ^^' 

Friday, 7 October 2011

Lots Of Problem !

Ya Allah , kalau lahh problem aku tak mcm kat ats to, tadew lahh smpai rase serba tak kena kan :D hee ~ err oke cenggini ,taktahu kenapa semakin aku try tok lupe kan amer,makin banyak halangan dow ! Suck nye =='
Macam malam semalam, beria aku doa sebelum tido 'Ya Allah, kaw hilangkan lahh semua ingatan ku trhdp'dea' mulai esok'(hari ni lahh) but pagi tadi lepas bangun tdo , tengok screen phone ad 1missed call from 017******3! OMG , tu numb dea dow O.O Apa lagi kaw nak dari aku weyh ?Tak cukup lagi kaw sakitkan haty aku ?? :'( Semua ny mmbuadkn ap yang aku buad serba tak kena tao akh ?! Bermula dengan Laptop - Aku trtinggal Laptop kat rumah Bentong tapi charger menaalah to aku bwak blik Temerloh plop ! *sakai -.-' second - Engat nak bawak balik beg dari rumah Bentong ke Temerloh but haramm amex ! Lupe :( Third - Phone aku memory rosak plop , hilang segala lagu yg ad dlm mmry to . Gambar pun tadew satu pn !! so so so suck weyh !! Arghh tension sgt :'( Aku menanges weyh , baru skrg aku luahkan perasaan aku melalui tangisan sebab aku dah tak tertaggung lg perit ny !! Orang pernah cakap 'kalau kita selalu mengingati seseorang, maka orag yang sedang kita ingati tu akan mengingati kita balik' *tapi tidak lahh pd wktu y sma (: bunyi macam kebetulan but boleh terima sebagai 'takdir' .. Err mcm mlm td to lahh , beria aku brdoa nak lpe kn kaw , tup-2 ad plop missed call dari kaw . Aku dah tido , sorry arh ~ Ad gak kawan-2 yang suruh aku tukar numb but numb aku to youthclub. 2014 baru tamat tempoh ea ~sayang arh na patah semata-2 sbb dea kan . Hmm but amer , aku brterimakasih sgt ats syg dan rindu yang pernah kaw beri kat aku dlu . That's all . Assalamualaikum~ 

Tuesday, 4 October 2011

Sangat menyakitkan :'(

Sakit , pedih, perit , kecewa , sedeh semua brcmpur bile org yg kite syg prgi mninggalkn kite tox slma-2 nye (: thats happen to me . Tapi dah lame lahh , zamn bru knl cple , wahh jiwang ^^ Tapi wktu xcident to, aku dah tadew ap-2 hubungn dng dea cme bru nak brbaek smle jea ttbe bale menimpa dea, sdey kutt . Perit gyle nak trme :'( brminggu gak arh emosi nak stabil but sebab nye aku duduk asrama wktu to so agak kurang cked prsaan sdey sbb smpan jao-2 , tanak trbwk sgt prsaan sdey to . Xcident dng adek dea wktu kluar dr simpang rumah dea nak ke kedai , adex dea cdre jea but dea tak sedarkn dri for a day . Keesokan nye, dea hmbus kn nafas dlm pkul 2pagi , sdey gile stu jea bnde dea pna ckp kat aku smpay dea mghembuskn nfas 'cari org yg betol-2 boleh jge awk'. Faiz, org tak thu lahh org da jpe belom org to, semua ketentuan Allah kn (: Dan stu jea awk nak thu sgt kn 'masa tu' , orang tak sempat nak cakap sebab rse mlu , takut n mcm-2 arh yg mmbuadkn smpay skrg org ta ckp kat awk ! :'( Maaf saia tak pena ckp, trkilan pn ad , saia simpan awk jaoh-2 dlm ati lahh , it's our memory and saia tak pena buang pn semua to , ad jea lg *tak brsentuh dah sbb tana menanges , maaf ya :( Al-Fatihah to Muhd Faiz Fiqrie <3

Saturday, 1 October 2011


             1/10/11- KELUAR BANDAR TEMERLOH TERSEREMPAK DENGAN EX BF.
              FEEL SO SUCK BILE NAMPAK GF DEA KAT SEBELAH !
              BOLEH LAGI KAW TEXT AKU TANYE 'keluar dng bf ke td?'OWHH SAKAI NYE KAW =='
              ADE AKU TANYE KAW KELUAR DENGAN KARO MANE TADI ?.
              TADEWKAN, SO TAK PAYAH KESAH LAHH AKU NAK KELUAR DENGAN SAPE PON (:
              KITE DAH ADE HIDUP MASING-2,KAW JAGE JEA LAHH KARO KAW TO MOLEK-2 
              (mane lahh thu kut dea bole berubahkan) :P *BUKAN NIAT NAK MALUKAN KAW DENGAN       
              PANGGEL GF KAW 'karo' TAPI POKOK TAKKAN BERGOYANG KALAU TADEW ANGIN (; UNTUNGLAHH GF ADE NICKNAME 'hot' . AHAKS ! TU JEA KBAII ~