Sunday, 29 April 2012

MY LIFE IS SO GOOD :D

Gambar kurang jelas harap maaf  >.<

Err next week sudah exam midyear maa , oke oke aku ready dah =.=  K looks like ramai budok-II hostel sekolah aku tak balik lagi ni sebab ramai dok ngadap laptop while online , ahha ! Ad gengg :D Sokayy bukan selalu aku montengg . 

K cerita aku bukan berasaskan cuti or sewaktu dengannya but nak story tentang relayy , life as SPM candidate and family :) Starting with family , as you all know , bilangan family aku sudah pun bertambah kepada 5 orang *ada kakak ipar maa . Best kutt dapat kakak ipar yang tersangat sporting , hehooo . Abang aku pun dah tak kongkong aku sangat but he still ambil berat pasal aku , tenkiu tenkiu , hee :D But dalam happy-II to ada jugok rasa jealous sebab malam tadi dorang g datim tengok wayang kat Starmall , haram ngajok koy sedangkan birthday koyy semalam :'( Mak koy cakap , orang tengah bulan madu *Kfine ! =='

Next next , about my life as SPM candidate , yayaya excited nak bercerita . Undang-II di asrama semakin ketat dan pelajaran semakin padat . Ahaks boleh buat puisi :D Well now sedang belajar menguasai ADDMATH *mothafakker payohh* koy bukan otak kira-II tapi sebab minat yang mendalam terhadap subjek Akaun dan memerlukan subjek addmath sebagai sampingan terpaksalah memaksa diri untuk belajar adddmath ==' Kalau takde syuega hati aku rasa memang tolak tepi dah addmath tu tapi atas dorongan dan nasihat dari dia , aku paksa diri untuk belajar demi masa depan aku :') 

And last , thank you for being a part of my life and always give me the spirit to face challenges . Without you , I don't think I could face all I own . You'r always there when I was happy and sad :') I appreciate all your sacrifices to me . Hopefully our relationship remains to marriage .  ILOVEYOU too infinity Mohd Zafrul Hisham Bin . Azmi  

Friday, 27 April 2012

HAPPY BIRTHDAY TO ME !


Oyehh , oyehh . ahaks ! Its my bornday babe :) Thanks to my boyfie cuz dah bagi present yang sangat omeyy tu hehe >.< Dea first person yang wish diikuti family aku than kawan-II aku . Semalam sambut birthday sekali dengan sambut anniversary relayy dengan superman yang ke 6bulan *tu pun kecoh kan ? Ahaks WHATEVERR ;), sumpah seronok sangat , terimakasih awak sebab buat hati kite berbunga berbakul-II hee :D . Thanks for your good advice and good wishes yang membuatkan saya semangat nak belajar demia masa depan saya sendiri . ILOVEYOU b insyaAllah until my last breathe . muahhx sikit kat dahi dia :-*

Saturday, 14 April 2012

HE ATE MY HEART :')



Harharhar , scary title ? :O no no no , Im happy as long as Zafrul Hisham beside me cuz what ? Sebab dea selalu mencuba buat aku bahagia dengan apa yang dia lakukan . Semalam (13.4.12) kiteorang meet setelah 3minggu tak jumpe ni , rindu gile babengg ohh >.< than tengah happy-II ni tetibe berlaku sedikit salah faham yang membuatkan aku bengang tahap gaban lahh *rasa nak maki dea pun ada tapi saboo je lahh =='

Kiteorang gaduh time-II bas aku nak gerak dah so aku tinggalkan je lahh dia kat bus stand dalam keadaan bengang . *naek bas teros nanges , aku tak peduli dah mat indon depan aku tu pandang pelik , hee ==" than dia text minta maaf bagai , memang tak lahh aku nak layan time hati tengah panas !

Lepas dia tak berjaya pujuk aku , entah mana dapat idea gila dia text cakap nak datang Mempaga semata-II nak jumpa aku than minta maaf . Aku fikir just main-II je , so aku ignore je lahh . Tapiiii aku nampak depan mata aku sendiri , dia follow belakang bas , aku tak tahu dia pecut berapa kilo untuk kejar bas , huhh gila betol kau ni b :'( 

Sumpah terharu tengok kau datang jumpa aku dengan airmata kau yang mengalir laju tu :') Tak berbaloi kutt dia datang Mempaga semata-II nak minta maaf sedangkan kiteorang jumpe tak sampai 5minit pun sebab aku kena rushing balik Temerloh pulak . Kalau lelaki lain tu aku tak tahu lahh sanggup or tak ;) So now Im realize that you really-II love me ! thanks sayangg sebab awak sanggup buat apa saja supaya kita maafkan awak :') Tapi worry juga dalam masa yang sama sebab nampak pucat gila muka awak . Saya janji tak buat awak risau sampai macam ni dah , terkejut koyy ! Nak pujuk saya pun please jangan buat gila lagi . Saya risau sebab awak bawak motor dalam keadaan awak tak sihat . Marah macam mana pun saya dekat awak , saya tetap sayangg kat awak Zafrul Hisham :') Engat tu oke ! <3