Friday, 1 June 2012

I'M SORRY :'|




Hye blogger-II sekalian , yeahh long time no see xD haha agak busy dan malas nak care ke blog sekarang , hee sorry if boring tengok entry lelame . Aku pun perasan bersawang dah blog ni . ^^ Oke tanpa melengahkan waktu *bhah ayat >.<

K let start , sejak due tige menjak ni hati kite rase nak marah je , aku pun tak faham sampai bf aku pun terkena tempias , kena maki bagaii tapi sikit pun dia tak balas balik , tu yang aku respect sangat kat bf aku :') Sayangg , maaf kalau saya ni bersikap kebudak-budakan >.< act kite takut awak lupe kite and berubah hati to someone else :'( Erm erm maaf sebab pikir cenggitu , kite takut hilang awak walau sebenarnye kite yang banyak minta break dengan awak . Hee sorry awak ^^' 

Oke act takde ayat lahhhhh :( Hmm taknak tulis pepanjang , I just want you to know , Sham , iloveyou so much sebenarnye . Thanks sebab tak pernah mengalah dengan saya . Selalu ada waktu saya sedih dan gembire . Semoga Allah restu hubungan kita ye sayangg . Alhamdulillah relationship kite sudah hampir 8bulan , thank God Im so happy with you sayang :') k lahh bye ~