Wednesday, 14 March 2012

BLOCK FACEBOOK :o



Boyfie koy dah sawan ! Dea suruh kite block terus mean tak payah pakai facebook dah * K , sangat cemburu si dea terhadap aku ==' Apa masalah dea pun aku tak tahu . Jawapan dea bagi sebab dea tanak sapa-II kacau aku , LOL b , nama pun facebook , tempat cari kawan. Saya tak layan pun kan ? :| Sangat sedih apabila dea tanak faham kita . eeerghhh ! Hate this situation :'|

Hope awak tukar fikiran , saya janji tak buad apa-II kat belakang awak b . Please eyh jangan paksa saya , saya tak suka dipaksa , awak pun tahu kan . I love you b . Trust me please :'( kbaii ~