Monday, 25 July 2011

Gilak xD

HAHAHAHAHAHAH ! Wahh , senyom smpay ke telinge aku ble dpt thu kaw da clsh dng AWEX yg kaw puja slme ni ! *PUJA KE ? :p oke story nye cmni , td aku tr'bce blog ex kaw tow trkjod gak lahh ttbe npak face kaw , engad dea story psl date korg ke hape kn upe nye tntg korang CLASH ! Maaf lahh tr'GEMBIRA plak ^^' tp kesah ? haha mmg tak lahh , aku pkir lme sgd rltionshp korg brtahan tp ta smpay 4bln pn , tak gempak lalu , arito beria ppuan tow tles kad fb n blog cm na kawin dng kaw tp tgx-2 lahh smpay cny jea ~ HAHA ! pnday ppuan tow buad SWEET MOUTH cm KAW JUGAK ! *pnday kaw ajar dea . Aku engad ppuan tow baek sgd dr aku but aku ask membe-2 aku yg pna stu sch dng dea dlu rpe nye baek lg aku lahh . BUKAN nak bangga tp mmg kenyataan cmtow , bdax-2 ny pn ckp , kaw slh plih awex , hmm maaf kalo aku interfare iydop kaw tp aku tau kaw fhm knp aku buad cmtow kn :) Aku dah tak kesah kalo ex kaw tow bce entry aku kli ny sbb aku still kesah psl kaw , serius ! Kaw mcm KAMUS tox life aku dow , KAMUS yg mmbwa SEJUTA MAKNA ! TAPI TOW DULU , dlu sblm aku tkud hilang kaw TAPI skrg ny aku dah berani hidup tnpa bayang-2 kaw sbb aku dah ad MSFR   . Thankies to Aini , Fara , Myma , Ieza and Faikha sbb korg support aku tox go on dng ap yg dah aku miliki skrg . Bie , tox awq , saia mnx maaf klo saia ad kasar bahasa dng awq , buad awq bengang tp sebenar nye saia sayang sangad kad awaq Syahir Firdaus :) ILoveYou bie