Saturday, 2 July 2011

Tomorrow is a scary day !

Haihh , seram pulak bile pikir kn tarikh 3/julai/2011 (ahad) na tau sbb ap . Hah , sebab bf aku nak bawa aku jumpe mbew-2 dea . bukan nye ap , aku ny payah cked nak brckp dng org yg aku tak knl . Bukan menyombong tp klaw dah tadew idea nak borak kn , munx aku diam seribu bahase lerr ! hee ^^ PEMALU ? ehh tak kud
 cume ketandusan idea tox borak . Hmm hope everytinx oke lahh kn mse meet ahd ny . Aku tana ad orang ckp aku ny sombong , hmm bukan weyh ! Aku tak sombong .. Jangan cakap cmtu eyh :') InsyaAllah aku bole selesa dng korang if korang jugak buad-2 selesa dng aku keyh ! Klaw aku ad slh ckp ke ap , korang tegur lahh baex-2 k , aku open minded je . Aku kena biase dng smue ny sbb bak kate mbew aku 'KAWAN DEA , KAWAN KAW JUGAK tieyya' :) Ya , tepad , so aku kena pnday-2 biase kn dri but buad mse ny ,  bf aku kne ad dkt dng aku , jng nak lari-2 sbb kunx ble dea tggl aku , munx aku blahh je , tdew salam-2 nye ea SYAHIR FIRDAUS ! I mean it taw gemox :p nty jd cm arito , ade 2 orang kwn dea lpak dng kyteorg , bole plak dea fokus je kad dorg , aku ny ? TERBIAR . haihh , munx angen stu bdn aku . Hehe , kn da kne mara dng sy aritu , pdn dng FACE u ! :p So hope kaw ta buad lg lahh cmtow k syg's . Bole tdo ke aku mlm ny klaw asek pk psl ny je . HAHA ! risau betol aku kan . Ish tieyya ! Buad relex suda ~ tadew ap-2 nye k * haha menenangkan diri sendiri . SUCKS ~