Saturday, 23 July 2011

Tak faham tapi nak faham !

Weyh kenape dng kaw ? ! Ap yg kaw buad bkn na bgtau aku pn . Aku tak penting ke ? Aku ttaw knp susa sgd tox kaw shre anytinx dng aku . Eyh-2 , ny bkn stry psl bf aku keyh but b'coz someone yg aku anggp RAPAT gak lahh dng aku TAPI if bf aku trse bgos jgak , wakaka ~ hmm aku bkn ap , ble kaw ta shre ap-2 dng aku , aku rse cm aku ny TERPINGGIR ! Knp buad cmny , bnyk tol dose aku kad kaw kn gampang ! Haihh shit ' trlepas plak . Aku just nak kaw tahu , kaw SPECIAL gx lahh tox aku sbb kaw pn slh sorg yg aku syg but not more than my bf lahh ~ xD hee , aku arp kaw sedar smue tow , aku nak kaw yg dlu *fikir lahh sndry kaw yg mcm mne yeahh . Tlg lahh fhm , kyte kwn dah lme , if aku ad buad slh kad kaw please jujur dng aku wlaupn bnde tu akn turut buad aku trluke sokey lahh , dmi KAWANN aku trme jea :') kaw pnting tox idop aku dow .