Tuesday, 26 July 2011

Untuk Kaw :(

Weyh , engad lagi tak rantai ni ? Hmm kalo kaw tak engad biar aku engad kn k , rantai ni kaw pena send kad aku mse aku merajuk dengan kaw dulu xD . Kaw beli rantai ni dng price rm45 *ta slh aku lahh , tow pun k.mira yg ckp sbb ble aku tny kaw , bkn na ckp pun ! Mengade :) Walaupun smpay skrg rntai ni tdew kad tgn aku coz Kadan mbew kaw tow yg pkay ! Hishh ~ Tak mlu tol , tp aku tetap tak lupe dow . HAHA ! *entah ap-2 , bli tox awex tp mbew yg pkay , sengal tol ! Hmm rntai ni ad sepasg kn ? Stu kaw pkai smpay ptus coz gnas sgd , :( dan tyme kaw story yg rntai couple kyte tow da putus , aku da rse tak sedap hati , rpe-2 nye petande yg kyte ta lme pn couple ! Bak kate org tue-2 kalo ad something yg kyte syg rosak atau putus mean ad ptnde ta baek . Start kaw story tow , aku tak tenteram dow ! Aku takud sgd hubungn kyte berakhir tp dah takdir Allah , kyte tadew jdoh tambah pulak family aku mmg tak ske kaw kn , smgu lepas kaw story tow kyte PUTUS JUGAK MACAM RNTAI TOW , berterabur hati aku dow MACAM RNTAI TOW JUGAK ! Mmg aku yg mintak putus tapi sebenarnye berat sgd dow na ckp 'CLASH' sbb hati aku syg kaw tp aku trpkse lps kn sbb fmly aku lg pnting dr segala nye , demi dorang aku brkorban dow , trmsuk buang kaw jaoh dr life aku . Tapi aku just makhluk tuhan yg d'cpta kn dng hati dan perasaan , wlalupn aku dpt buang kaw jaoh dr pndangn aku tp aku tak dpt buang kaw jaoh dr hti aku siall ! Aku still engad , umie kaw ajak dtg rumah rye nty , sdey plak bile tak dpt turuti prmintaan umie kaw :( Aku mintak maaf amer  sbb da buad kaw kecewa dng aku dulu , wlaupn kaw akui jugak kesilapan kaw tp tow still tak mmpu reda kn rse bersalah aku kad kaw ! Sekali lagi , aku mintak maaf muhd fakhrul amir :'(