Saturday, 23 July 2011

Suda penad !

Haiyoo ~ Aku dah penad ulang-alik dr TEMERLOH ke BENTONG . Lagi SETAHUN lbih jea aku kne dox kad dlm 'HUTAN' nie . Argh gila ! Kalo cuti mmg aku tana dox kad dlm hutan ni . SUMPAH ! bole bikin gua jd gila sbb kiri kanan hijau , tadew pemandangan laen . SUCK'S ! Kalo kad TEMERLOH nie pulak mmg stiap ary duet aku abeh *SHOPPING kiri kanan , mmg susa lahh ~ haha . Paling gila bile tgx high heels , bag , bju ! HAHA , kad mmpga ad cmny ? ! nta celah mne na shopping pun aku ttaw . adoy bnci dow . Aku mnx tuka sekolah , mama ta bg plak . Haihh , kire oke aku mnx tuka sch mse f4 drpd aku mnx tuka mse da na exam SPM cmne ? HAHA ! SUMPAH *takkan berlaku . So nak tanak , kne lahh brsabar lg sthun lbey tox ngadap bnde-2 tow , ble abeh SPM tros fly to TEMERLOH and FOREVER STAY THERE ! Yeahh ~ aku sabar jea tgu ary tow . Haihh bkn sbb ad bf kad TEMERLOH so aku pn xcited na stay tros kad TEMERLOH but sbb rumah aku mmg ad kad cny n kad temerloh everything dah ad . Yeahh ~ korang tak faham kn ? Tapew , bea aku jea yg faham idop aku . Thankyou :')