Thursday, 15 March 2012

Awak , kita rindu awak :'|


To his gf : Sorry sebab kite rindu dekat bf awak , hmm kite tengah gaduh dengan bf kite sekarang *bf or ex ? Err mampus lahh ! Hmm kite engat lagi , kalau kite gaduh dengan bf awak a.k.a Syahir dulu , mesti kite akan story kat blog neh dan dea sendiri pun tahu apa-II aku marah kat dea , mesti aku lepas kat blog , so dea tak payah susah-II tanya kenapa marah dea , dea just perlu rajen stalk blog aku je :'(

OMG  i miss that moment , rindu nak gaduh dengan dea sebab bila gaduh , memang dea takkan pujuk , bila kita tanya kenapa tak pujuk ? Dea akan tanya kita balik ' merajuk ke ' Oke itu sangat menyakitkan tapi best couple denagn dea, tahniah lahh sebab korang sangat sweet . Dea kacak , awak lawa , sesuai lahh :') Kite nak pesan neh , dea seorang yang sangat cemburu sebenarnya cuma dea taknak tunjuk konon EGO lahh kan , so jangan sesekali cerita pasal ex kaw kat dea okengg ? Dea jenis pendam , pandai-II lah jaga hati dea . Bila dea dah marah , dea akan lepas sekali gus je , takde simpan-II dah so becareful with him .

Setakat neh , tu je yang aku engat . Take care of him . Semoga awak bahagia dengan girlfie awak Syahir :')