Thursday, 29 March 2012

ALLAH DETERMINANT :)


Heyy guys , bosan ryte baca entry yang sama selama 2minggu ? Yehh rindu gila kat blog , balik rumah teros terkam laptop , don't worry minggu depan aku bawak laptop . Ahakz , Jangan jealous ! :P K nak story pasal asrama selama 2minggu ni , best sangat macam-II aktiviti ada . Kadang terfikir macam aku ni stay dekat asrama penuh sebab jadual padat sangat , penad wokk ==" Sejak tukar pengetua ni , memang syok , dea caring gila pasal budak asrama :) 

Dah 2kali aku turun makan malam dan minum lewat malam a.k.a supper , tak pernah-II aku turun wehh , siap ayu turun makan dengan berbaju kurung *walaupun belom mandi malam , muhahah . Bukan aku sorang buat tapi ramai so tak segan pun :D K ends sampai sini pasal asrama , moral of the story , pengetua dan warden sayang kami , thanks cikgu :)

About my relayy ?? K , jangan nak tertanya-II sangat lahh kan , first day datang asrama pun dah ramai yang tanya 'Tieyya single ?' 'Kenape wehh , korang sweet dow' and blahh blahh .... Tak ends kat situ esok nye kat sekolah , budak-II kelas aku gossip-ing lagi pasal aku ' putus ke?' 'tak sean kat sham?' and what so everr lahh .....  Alhamdulillah , tak lama pun kiteorang boleh lonely , seriusly , jiwa kacau bhaii takde Sham . 

Rindu gila cuma aku sorok sebab Ahad tu abang aku kahwin , takkan tak happy kutt dapat kakak ipar kan ? Tipu lahh kalau aku tak jealous tengok cousin aku text-ing dengan boyfie dea . Sumpah jealous , rindu gila kat Sham dan alhamdulillah , our relayy almost 5months 1week and 3days now :') Syukur sangat , and btw tahniah atas result awak tu , ada banyak masa lagi nak betolkan kesilapan tu . Kita support awak gemox . ILOVEYOU muahhxx kat dahi :-* 

TERIMAKASIH UNTUK SEGALA YANG DAH SEDAYA UPAYA AWAK BUAT UNTUK TENGOK SAYA BAHAGIA DENGAN AWAK . THANKS SAYANGG