Friday, 8 April 2011

~ KembaLy StabiL ~

Test,,test ,.. cehh bagi slam dlu tieyya oiy .. ehemm ASSALAMUALAIKUM smue .. Oke start .. ewm sbnna nye nakk larh gakk share tntg lyfe aku slpaz mnjd 'JANDE'  ny .. haha *ayad takk tahan .. Hewm alhamdulillah lagy tenang cked rase nye .. bkn aku takk tenang tyme jd awex org dlu tapi biase lahh .. law dah cpl tow mcm2 probz yunx dtg .. peninxpeninx !! Tapi ble dahh SINGLE bez lakk .. bkn aku takk pena ptoz sblm ny .. tp sblm ny , keadan len lahh , prsaan takk sme .. ase cm len sgt paz ptoz kli ny .. Knp ?? mgken sbb aku da BESHA !! DAH MATANG !! n mak aku kate dah boleh watt KEPUTUSAN SENDIRY !! :) yaa she's ryte .. Skrg ny , tadew mud maw cpl2  .. bkn sbb aku syg kn ex aku tow lg , tp tataw knp , ttbe ad feel yunx aku hanye nakk BELAJAR ! Ishh korang jgn ar gelakk !! :'( kenyataan dow , ttbe feel tow dtg .. org mnx cpl pn , aku mmpu senyom jerw sbb munx tadew prsaan .. Bkn jual mahal or memilih .. Owhh noo larhh cme TADEW FEELING !! :) Bgoz gakk , leyhh aku fokus study n prepare for spm .. huhu , btol gakk ar ckp mak aku .. she said : Tieyya , awq law asyk cpl ptoz jerw , bex awq tumpu katt stdy , 'ea' pn nakk kann 'PERHATIAN' dary awq gakk !! dgn stdy awq tapya cpl n tpya ptz ... :)  Mama u ryte ,, dgn stdy , adex takk perlu cpl or ptoz sbb 'EA' takk pna johh  dary adex pown :) .. Ewm aku takk rase LONELY pown paz ptoz ny coz FAMILY & KENGKAWAN  alwayz ad brsme aku tox support aku tyme susa or senang .. Tenx GYLA VAVI larhh katt smue .. sayang korang sgtt2 .. :) * HAPPY

Saturday, 2 April 2011

D'Masiv - Mohon Ampun Aku

Friday, 1 April 2011

Im free ~ :)

31/3/11- Rasmi aku bkn milik AMIR SYARIFUDDIN lagy ! ! sedey ?? ckid lahh ... hee~ btol ckp org .. Klaw kyta brdendam nan sapesape .. lebiyh lagy orang yunx pena dekatt nan kyta , iydop takleh nak aman ..
so aku takk brdendam nan dea pn .. Aku redha jea dan anggap niy smue sbagay dugaan dalam iydop aku !!
Adatt lah dalam PERCINTAAN .. Tak semua akn bahagia .. tapi aku ny trgolong dlm org yunx takk brjya dlm brcnta ... Aku dah try terima kaw dlm iydop aku , but we still cannot go gx .. So tadew jln len slen kyta PUTUZ... Lyfe still aruz d'terozkn walau ape pn berlaku ... Tadew alasan kyta troz trkbur klaw kecewa dgn ape pn yunx kyta laku kn .. :) mybe TUHAN sj temukn aku dgn org yunx salah dlu spya aku tak melakukn KESILAPAN yunx sama kemudian ..... Tuhan ad rancangan Dia sendry untk HAMbanya .. aku yakin semua tow .. Semua kenangan aku nan dea , aku smpan joh katt dlm aty aku niy , aku anggap dea sebagay mse llu aku !! :) Aku tetap happy coz dapad KEWNALL , KAWANN , COUPLE dan PUTUZ dgn kaw AMIR SYARIFUDDIN ... Kyta munx takk d'cipta kn tox brsma , mgken kyta lagy sesuai mnjd SAHABADD :)