Friday, 22 July 2011

Bangang !

 

Nangoii ! jangan nak kusud sangad lahh ==' Tak teringin aku nak jilad semula ludah aku dow ! Kaw sendiri tahu kan alasan aku clash dng dea dulu . Semua brpunca dr dea , dea da bnyk buad pangay dan da bnyk susah kn iydop aku so ta mgkin lahh aku KUTIP dea balik dow ! Dan untuk lebih meyakin kn kaw lahh kn , sp yg buang dea , AKU OR DEA ? AKU kan , so takkan lahh sebab kaw da clash dng dea so aku na BERBAEK dng dea smle . Adoyy , fikir pakay OTAK lahh , jangan nak fikir pakay hati kaw yang sedia gelap gelita tow bongok ! Haihh , aku tau dr cara kaw PERLI tow cam aku nie KEMPUNAN sangad nak kad dea smle , cm aku tak saba-2 tgx korg ptos kn sial ? SEMEMANG NYE TAK lahh weyh , kiteorg dah lme ptos kn , dan feel kad dea pun dah hilang dow , tak heran pn dea na cpl dng sp dah . Kaw fikir kyteorg still cntct ? HAH ! gyle , SINCE ptos , ta cntct dah pun , mls na amek tau sal dea dah , bea lahh dea dng idop dea  :') PAST IS PAST kn ?!So no need to think lg lahh , tak penting kud ~ Aku harap dng STATEMENT aku ny dah tadew lahh org brtnye : 'Tieyya , kaw nak cple blex dng MUHD ap nta nme pnjg dea plus nme bpak dea uwh ! :p HAHA ! MASEH TAK PUAS ATY LG ? ! haihh , oke-2 alang-2 kn . Aku nak bgthu lahh kn . Weyh sial , BACA NI ! 'Hati aku suda sepenuh nya dimiliki oleh CADBURRY CUTERKISSES'  kenal tak ? Jangan nak bodoh sgd lahh kn , terang-2 kad fb aku ad relationshp dng mmad tow so mean aku cpl dng dea lahh takan cpl dng EX kaw tow plak kn ? ! *TAK HINGIN lahh weyh , puii~ So lps ny , tak pyh aku na ulg lg lah ekh ! Again , aku tak teringin lahh nak kad BF or EX kaw tow :p . 

p/s : You hate me ? ! Go sit with the rest of the HATERS waiting for me to give a FUCK ! Kbaii ~ :')