Saturday, 14 May 2011

Luahan Aty Tox Merecca Yang Aku Sayang :)

KAWANKAWAN yang sangad lah penting dalam iydop aku , LISTEN TO MY HEART VOICE ya . Aku sayang sangad sangad kat korang , korang PENTING dow tox iydop aku . Aku mintak maaf if since aku stay lua niy , kyte da jarang lepax n jarang bertegow , tegow pun kadang kadang , semue tow sebab dulu semue bende kyte buad bersame BUT NOW ?? everytinx da berubah , kyte sebox dengan komitmen masing masing , tyme balex pun dah tak sme . Rehad pn dengan kawan kelaz masing masing . . Aku mintak maaf if aku macam da joh kn diri dari korang . Sebenanye smue tow TAK PERNAH BERLAKU , sbb aku sllu na dekad dengan korang cume aku tengok ble lpax , korang tadew na talk pape pn , cm aku ny da jd orang asing . Aku sedey :'( . Aku rindu kad HOSTEL , tapi ta mungken aku masox blex , sory weyh . . If korang da DELETE aku dari BFF korang , sokey . Aku faham .. TAPI  bagi aku , korang memang NEVER BE REPLACE :D  korang kawan terbaex woxx ! Tenx sbb slme ny kyte brkawan mcm stu fmly da . Aku ta mungken dpt rse cmny lg . . AKU SAYANG KORANG SANGAD SANGAD , aku harap korang tau tow :)