Friday, 1 July 2011

GONE :'(

From left : Hamchey(BFF Fifi) , Fifi :)
Oke guys , post kali ny mengenai SAHABAD ! bhahh , aku baru tau perasaan orang yg ilang BFF , perid dow , rase cm mati laki pon ad ! Actually cmny , baru-2 ny aku dah hilang sorang BFF laki , name MUHD AFIFI B. HAZIZI . . Hmm , munx prknln kyteorg singkad lahh , sbb dea masok skla SMK Kuala Repas pn , awl taon lps . Mean baru sthun kyteorg knl tp awl-2 lg dah boleh msok dng pale otak dea coz dea jnih sempoi nak-2 lg kyteorg munx ske nyanyi kad dlm kls uwh , so ap lg , mriahh arh . HAHA ! Kyteorg sllu share probz , tyme dea susa aku tlg , tyme aku susa dea plak tlg , munx besh dpt kwn cm dea :) Tp ble dpt tau yg dea kne pndah Kelantan coz fllow ayah dea pndah sane , munx sdey gyle lahh . Orang yg plg trse khlangn dea adalah Mien , awex dea , lbey-2 lg ble tau yg dea takn blex cny dah sbb kmpung dea pn kad sne , wahh lg lahh sdey dow . Aku ta dpt byg kn if aku ad kad tmpad mien , munx mkn dlm sgla lah ! :'( Hamchey , teman kaw fureva tow , siap nanges taw sbb kaw tdew , huhu , budax-2 oztel lah cyte , ttaw btol tak , hehe :') , aku tau ny smue dgaan tox prsahabatan kyte dan tox prhubungn kaw dng mien , aku arp kaw tabah hadapi semue ny , kaw jng dox pk sgd lahh psl mien tow , pnday lahh kyteorg jge dea kad cny . Kaw timba je lahh ilmu tow bebanyak then nty bole tnjuk rsult yg gempax kad mien *InsyaAllah :D  Ap-2 pn , kaw take care , kyteorg kad cny smue syg kaw , nty cntct-2 lahh kyteorg , jng lpe tau ! Selamat Tinggal Kawann :'(