Friday, 24 June 2011

I Love You ♥

Assalamualaikum korang-2 semue :D . Alhamdulillah , setelah agak lame aku idop SINGLE . Lame ke ? Ahaha okeoke , i'm back with new couple and new life ! Happy ? Ofcourse lahh weyh , hehe ~ kyteorang meet pun sebab tuisyen kad tempad yang same dan kelas pun same ., huhu :) Mule dari situ lahh kyteorang menjadi rapat *wahh gitu , haha ! Tapi , jenis aku , if orang sebelah tow diam ta cakap ap-2 , aku pun bertambah lahh diam . MALU LAH KATEKAN ^^ ececeyhh ~ But one day tow , MSF ni memberanikan diri dea tox declare kyteorang punye stuatus yang tataw ap-2 ni , haha ~ Gyle tak happy ? Memang happy sangad-2 woxx ~ Alhamdulillah buad mase ny , relationship kyteorang berjalan lancar , no probz at all :D Walaupun kyteorang jaoh sebab sorang kad BENTONG dan sorang lagi kad TEMERLOH ,kann :'( . hmm ble  tapi bile dah ad kepercayaan antara stu sma laen , smue tow no hal lahh , cube tangani dengan baex :)  Kyteorang just meet due kali seminggu je , mean setiap sbtu n ahad coz aku blex temerloh pun ary sbtu ahad je ~ sedey dah masing-2 jaoh , text-ing dan fesbuk taje mnjd pghbung kyteorg tox brtnye kabar dan laen-2 . Btw , orang cakap if couple jarak jaoh ny mmbosankan , ye ke ? hmm no comment lah ! Sebab setakad ny , dew pape lg lahh kan dan taktaw la akn dtg kn :)  Important thing is : MSF berjaye mengikis perasaan aku  pade ex aku dlu .OMG tenx god b'coz da send dea tox aku , bersyukur sgd-2 :) Honestly , tak sangke dea bole replace tmpad amer ! terharu gyla dengan semue pengorbanan awaq kad saiya bie ! :) Sy harap ni bukan lakonan awaq semate-2 tau tp sebab awq truly love me k . Terimakasehh bie sebab sudi menjadi kan saiya sbgay gula aty awq dan membenarkan saiya tox bersama dengan awq !Terimakasehh jugak sebab awaq menerima saiya seadanya bie , u know whad . IAOY lahh MSFR :D

Friday, 17 June 2011

Fucking Perfect ==' suckS

Hello all readers ~ tajok agak cm sengal cked ryte ? ahakz , ad aku kesah ? macam la korang bace sangad kan . jangan-2 aku sorang je bace .HAHA ! A.A.K ? ? Owh , munx tedak lahh . haha ! Aku nak story bout sifat manusia :) jyeahh ~ sememangnya manusia etu TEDAK SEMPURNA sama sekali ! KACHAK , CHANTEK , BODY MACAM MODEL sekali pun tetap ad kekurangan nye sama ad luaran ataw pun dalaman seseorang etu ... betol tak ?? Ya , aku sedar akan hakikad yang telah di tentukan oleh ALLAH :3 dan aku juga tedak lepas dari kekurangan etu tapi kite sebagay manusia hanya mampu mencuba yang terbaek tox menutupi kelemahan etu dengan kelebihan yang kite ad ! Lelaki yang pernah berdamping dan sedang berdamping dengan aku pun ad kelemahan nya tersendiri , cume ad d'antara Mereka yang cuba untuk melakukan sesuatu perkare etu dengan sehabes baek tox melihad aku tersenyom dengan perlakuan mereka dan aku berterimaksehh sangad-2 kad korang :D TAPI pada yang tedak tahu akan kelemahan diri sendiri tu , dea sememang nya tedak mahu tahu akan kelemahan yang di miliki nya ! Dea sering menganggap diri nye adalah PeRfEcT d'mata gurls ! Owh sayang's listen : MEMANG TAKK LAHH ! Ya aku akui korang memang kachak tapi kekachak'kn korang tow, tedak akn dpt mnjamin kebahagiaan dalam sesebuah perhubungan yang di bina atas dasar suka sama suka ! Perhubungan yang di bina atas dasar suka sama suka etu , bole berubah menjadi benci sekiranye kelemahan diri tedak mahu di perbaiki tu melebihi segala nye . Alasan tedak mahu tahu kelemahan diri is SEBAB RASE DIRI TU SUDA TERLALU PERFECT ! :p  eeuu  kesabaran pasangan anda sudah tentu ad had nya , jika selalu teros meneros ego !pasangan anda akan pergi meninggal kan anda tanpa d'suruh ataw tnpa alasan ! Trust me , nobody perfect la yunx ! :)

Wednesday, 8 June 2011

Ape perasaan aku ? =,=

Awaq , u know what , my systa sayS , saiya suda berubah sejak aty saiya hancor ! ye ke ? awaq ad jwpn ta ? Awaq , knp saiya ta bole pasal awaq lg ? Knp setiap perbuatan sy , sy akan sllu enad kad awaq ? ! Ap makna semua tow ? Saiya da buang semue kenangan dengan awaq ! *RASENYE LAH ! tp knp smue tow tak brhasil tox buang awaq dari lyfe saiya ???? ! awaq-2 , mlm td kn , sy nangeh sebab awq ! JUJUR NYE :) dlu , if awq tahu sy nangeh psl awq , msty awq takn cntct sy sbb awq na muhasabah diri dan awq ckp , awq nak prbaiki kelemahan diri . ya , saiya nmpak smue tow , stiap kli awq lakukn ap-2 , msty awq na buad sehabes baex tox saiya spye saiya rse awq lah HERO saiya ! :D saiya gembira sangad awq . Saiya tak tahu ap kaba awq skrg ny sbb since kyte lost cntct , awq tros ilang dan tdew org pn smpay kn brte psl awq kad sy . Awaq tahu tak yang saiya rindu kad awaq ? ! Awaq tahu tak , saiya selalu berharap yang klaw phone saiya brbunyi , etu adlh call ataw text dary awaq ? ! Awaq tahu takk ??? Knp bile kyte dah nak bersatu balik , ad je rintangan ? Knp org taknak tgx saiya bhgie d'smping awq ?? Awaq tahu tak , bile sys saiya ckp yang saiya totally dah BERUBAH  , etu membuad kan saiya rse diri saiya tak berguna sangad waq ! :'( Saiya selalu rase down bile saiya ddox sorang-2 , mula lah saya brfikir tntg kenangan kyte . . Bodoh kan saiya sebab still pk psal orang yang mungken tengah bahagie skrg :) . . secara jujur nye , perkara yang yang mmbuad kn saiya paling bahagie skrg ny adlh klaw awaq online fb . atleast , sy mseh tahu xtvt awaq , kan-2 ? :) TAPI cuti sekolah ny , awaq tadew online lgsung . wall awaq tadew ap-2 pn , still mcm tu jugak . Saiya dpt tgx awaq approve friend req pun jadi lah waq ! Wahh gyle tol aku kan . Tp tu lah kenyataan nye , saiya hanya dapat tengok awaq dari jaoh je . Sedey sgd waq :(  . Saiya tak tahu sape yg bole gnti tmpad awq dlm aty saiya ny . Klaw ad yg bole gnti , Sebutir-2 aku stry kad dlm Belog GEDIX aku ny :) hehe ~ anyway , terimakasehh banyak-2 sebab awaq dah buad saiya bahagia selama kyta bersame dlu ! Awaq ajar saiya banyakkkkk perkare . Sedey dan gembira , same-2 seimbang lorhh . hehe~
~THE END ~

Saturday, 4 June 2011

Mengulitt Kenangan :)

Alhamdulillah ~ dengan keputusan yang kyte sme-2 stju aritow kn fakrul amir , saiya suda bole menerima kenyataan yang kyte tak mungken dapat bersama semula dan saiya suda bole melupakan kesah kyte ! Tenx for all this , saiya appreciate waktu-2 bersama awq dlu , tenx beb but smue tow hanya sebahagian dari kenangan kyte :) so tedak perlu mengharap kan sesuatu yang tak pasti , kan weyh . ahakz ! saiya lebih bahagia dengan jalan idop yang saiya pilih skrg . Saiya lebih menghargai sesuatu yang ad d'depan mata :) suda 3weeks kud kyte lost contact kn ? wahh ~ tak sangka , dalam mase tow , mcm-2 da brlku dlm idop saiya waq :) haha~ saiya sedar yang selama ny , idop saiya hanya d'bayangi dengan bayang-2 awq yang banyak menyusah kan saiya je :p slow nye aku sebab suda 5 BULAN baru sedar kn ? huhh , lame gak mse tu . hmm but i know , tuhan ad jln idop yang baex tox aku , but , before Dia send RYTE PERSON to me , aku pasti harus bertemu dengan orang yang salah dalam idop . tol tak ? haha , sokey , aku redha dengan ketentuan ini lorhh :) AKU BERSERAH SEGALA NYA PADA KAU YA ALLAH !

Wednesday, 1 June 2011

cuti cuti ~

seronok gyle ble da abeh paper n rest 4 two weekz . haha . nikmat wox  ! tp tu lah . tataw maw jln ke mne . hmm bosan  bosan :( oke cyte psl exm . huhh , paper yang agak peninx bagi aku is ADDMATHS arghh ! gile , haha tataw cmne result n aku tana pk result dlu . aku na gune mse cuti dengan xtvt berfaedah . cehh ayad , haha . . Rindu la kad 'CADBURRY CUTERKISSES' ! serius . haha . rndu jgak kad bebodax tuisyen , lme gyle tak meet ,  munx mggne kn wktu cuti betol . haha sengal masing2 . :) . To bodax SEMEKAR rndu kad mien , adah n smue yg berkaitan lahh . Kad mien aku rndu na ronda petang petang , tapi aku tak nak balek bentong nuhh , , hah cmne tu ? hmm to my mum  , if na bwaq adex blex sne , do sometinx yang bole buad adex rase seronok dox uma to eyh . if tadew pape . adex tamaw blex sne , ta suke . Gyle adex klaw saty kad tmpad cmto :'( BUT SERIUSLY LA . Hatiy saiya suda teada di BENTONG tapi tertinggal kad TEMERLOH :D