Friday, 8 July 2011

Past Is Past ♥

Bile sekali kita melaku kan kesilapan , smpay ble-2 org akan cop kita jahad ! Ya , aku tahu kesilapan aku dulu but kira oke lahh , aku bkn nye buad bnde yg smpay tak bole d'maafkn dah , tapi dah name nye manusia ! Faham-2 je lahh kn , pandangan orang kad kita :') sokey lahh , aku faham tapi takkan tadew cked sifad dalam diri orang-2 yg tak suka aku tu , tadew chance lansong ? !  Oke , munx nampak mcm aku backup diri sendiri tapi bila d'pk kn balik smle , tak slh kalaw kyte bagi chance , atleast make someone tu confident tox teros kn idop . Ni tak , buad orang tu lagi down ad arh . SUCK'S ==' Aku bukan nak mintak simpati lahh kad orang-2 yang SELLFISH ny , just please bg aku ruang tok bernafas cked , jangan tau nak cari salah aku lahh SIALL :p pasal kes yang sekali je seumur idop aku pena buad tow , satu sekolah cop aku jahad , huhh FUCK LAHH baii ~ Maaf lahh andai terkasar tapi jenih aku , kalaw kaw brlembud dng aku , aku akn gna cra lmbud BUT fi kaw guna care kasar dng aku , hmm fhm-2 je lahh sndry . Hah kan dah ckp aku jhad ! bukan jahad , sekadar mmpertahan kn diri lahh ngoi :p . So pade mereka-2 yang cube tox jatuh kn aku , aku nak ucap kn terimakasih banyak-2 sebab dah susah payah tox buad segala nya tox aku :D Walaupun korang buad cmtu , korang TAKKAN pernah dapat jatoh kn aku sebab aku always di kelilingi orang yang yakin akan PERUBAHAN aku dan always support aku :) JEALOUS ? HAHA ! FCUK lahh , dah kalah kn , na buad camne lagi kan :p *tangan d'bahu , mata ke atas ! Aku tak perlu kn korang lahh tox tentu kn JALAN HIDUP aku , aku percaya pada Allah sebab Dea yang hidup kn aku dan yang memati kan aku . Korang ? HANYA TAHU MENJATUH KAN ORANG JEA :p PESANAN aku lahh kn : SAMPAY BILE-2 KORANG TAKKN BOLEH JATUHKN AKU COZ AKU ALWAYS FACE THE FACTS AND I BELIEVE IN KARMA :D ....................GET OFF FCUKER