Saturday, 30 July 2011

Budget Bagus . WATTAFAK ?!

WATTAFAK dow =='
Huhh gila meroyan plak EX aku sorang nie ! Derr tolong lahh jangan nak perasan HOT sangad lahh ~ Mana Kaw KUTIP story yang aku MAHUKAN KAW LAGI ?! Kaw salah dengar ataw ad orang yang baek hati mereka cerita tox mmbunge kn hati kaw yg layu sentiase tuu :P HAHA , wattafak man ! Maaf lahh , dalam hati aku tak prnah trcatat plak name kaw since kite couple until kite clash , ta pena plak aku smpan ap-2 feel kad kaw ,ishh jahad nye aku kn ! Msti korang pk aku ske 'game' orang but sebenarnye dop pon ~Pangay aku mmg cmni , pd yg kenal aku tow dea tahu lahh pangay aku cmne , korang yg tak knl rpat dng aku jng nak judge aku lahh kn ==' kalau couple aku tow cm ad yang tak BERES , hah sory lahh mmg aku lyn kaw cm SAMPAH smpay ke sudah ! HAHA :') *jjo plak aku hari ni , haha mampos kaw lahh kn , kesah aku ? memang tak lahh :P Kite cple 3bln kan weyh ? Hah slme tow lahh aku buad kaw cm ad tdew jea kan . Ngee ~ tow tnde-2 soh kaw blahh lahh tp kaw tak penah nak fhm , kaw tetap sbar dng pangay aku . Haihh baek nye kaw tp nta lahh tdew cked feel syg kad kaw , kasihan kaw kn :(  Oke back to the story ~ Aku thu kaw akn trguris dng entry aku ni tp peduli lahh , aku bkn syg kaw pn ^^' Aku tak brmksud nak mlu kn kaw tp aku nak kaw sedar yg aku TAK SUKA kaw lahh weyh , terima kenyataan please beb ! Dan aku thu jugak yg bole d'kate kn tiap hri kaw bukak blog aku sbb na tgx entry aku kn ? Aku thu ni pn coz ad bff aku story sal kaw kad aku *tak pna tny pn sal kaw tp dea geletik na story so dga je lahh dng mke pnoh BOSAN --' Hmm for your information lahh kn ngoii ' nie first entry aku psl kaw , yg sblm-2 ni sumpah tdew mengena dng kaw , hmm jangan nak budget hot sangad lahh kalo kenyataan nye kaw msih syg aku , gye brckp cm rmay lg ppuan brbris nak kad kaw  . . Ad aku soh kaw tunggu aku ke bodoh ?! Aku tak pernah jnji dng kaw segala dow ~ Kaw yg beria jnji bagay . Aku taknak pn jnji kaw tow sbb aku tau smpay bile-2 aku takkn syg kaw sbb aku mmg tak boleh syg kaw ! FULLSTOP lahh gampang ==' Izin kn aku hidup tenang bole ? Aku tak thu ap yg ad kad aku smpay kaw payah sgd nak lepas kn aku pdhal aku pyh gile na pgel kaw 'bie' . Kaw jea yg beria pgel aku syg bgay . Haihh np lahh aku kjam sgd , kaw pena ckp yg kaw akn tgu aku smpay aku btol-2 bole pgel kaw 'bie' dng ikhlas tp hrap maaf impian kaw tow takkan pena jd kenyataan sbb aku TAKNAK kad kaw lahh ! kaw dah 19thn weyh , kaw bole jpe yg lg baek dr aku , yg bole syg kaw dow tp org tow bkn aku . Maaf  kawann :) Lps aku buad entry psl kaw ni , aku harap kaw sedar yg kaw tak pernah wujud dlm hti aku  , serius dow ! Kbaii ~ Thanks for reading