Friday, 8 July 2011

~ No Title ~

Entry kali ni is about arwah abang aku yang sulung :( hmm don't know why ttbe tringd kad arwah . Mybe sbb trllu rndu kad dea kud . Oke aku start cmni , tyme dea meninggal aku baru six years old . Bongok-2 jea lagi tyme tu so tataw ap mkne MENINGGAL DUNIA so tyme arwah pergi secara jujur nye tdew aermte pn yang aku gugur kn tox dea , tyme tow ap yg aku tau hnye SERONOK sbb cousin-2 aku blex *ad kwn lahh kn . Trkilan sgd sbb aku tak cium dahi arwah pun . Bile d'engat semula skrg ny , rse bodoh sgd , aku hilang dea tyme aku mseh kcil but aku mseh brtuah sbb ad abg sorg lg , mean aku tak hilg smue nye :) Ya allah , kaw je yang tahu mcm mne prsaan aku skrg ny ble pk blex kenangan kyteorg dlu . Along , adex enad lagi , Kalo adex trtdow kad blik along , along akn ankad adex bwak msok bilik mama . Adex enad lg smue tu . Adek rindu sgd-2 kad along . Adex doakn along d'tempad kan d'kalangan orang-2 yang baik dan beriman , insyaAllah :) . Adex sayang sangad-2 kad along . Bagi adex , along sntiase HIDUP DALAM HATI ADEX . Satu hari nanti , adex jugak akan ikud along ke Alam Sana ~ :) AL-FATIHAH