Wednesday, 26 October 2011

Im Scare :(

Awak , saia takut nak tengok DAISYPATH kite .
Hubungan kite dah 4bulan 2minggu dan 1hari
but mungken kah waktu tu akan berhenti ? :( 
Saia takut nak tahu pengakhiran hubungan kite .
Sekarang awak takde kat Pahang , lagsung tak contact saia
contact arito pun tanye care nak pindah sekolah ~
Happy kutt dapat text dari awak , engat nak tanye khabar or something like that lahh 
but ..........awak bagi saia berita sedih kan :)
Ego saia jatuh dengan awak dow . Awak tak contact saia langsung .
Tapi tadi saia cari awak sebab saia rndu sangat dah kat awak!
Apa awak nak  pikir saia tak kesah dah sebab saia nak tahu keadaan awak :'(
Saia tahu awak seronok sangat kat sne dan saia dah dpt bayang kan 
klau awak dpt pindah tros kat sne nty mcm mne perangai awak :)
Saia takde hak nak halang awak , thats your choice so saia harap 
awak berjaya kat sane nanti .
Sekarang diaorang dah jadi family awak dan saia ......
hanya mampu mendengar cerita-2 awak
dengan gelak dan tawa tapi sebenarnye 
saia sedih sebab awak tak rendu saia pun maybe tak enad lgsung kat saia kan ?
Oke-2 takpe , berseronok lahh , saia tanak ganggu awak . 

#Oke airmate gugur lagi , dah try tahan but tak mampu dah ~
Saia redha if relation kite sampai dekat sini jea 
sebab saia tak sanggup nak tengok perangai awak bile dah pindah nanti .
Mungken lebih perit dari sekarang kan wak :)

SAIA SAYANG AWAK bie <3
#dah lame saia tak cakap macam tu kan :)