Tuesday, 4 October 2011

Sangat menyakitkan :'(

Sakit , pedih, perit , kecewa , sedeh semua brcmpur bile org yg kite syg prgi mninggalkn kite tox slma-2 nye (: thats happen to me . Tapi dah lame lahh , zamn bru knl cple , wahh jiwang ^^ Tapi wktu xcident to, aku dah tadew ap-2 hubungn dng dea cme bru nak brbaek smle jea ttbe bale menimpa dea, sdey kutt . Perit gyle nak trme :'( brminggu gak arh emosi nak stabil but sebab nye aku duduk asrama wktu to so agak kurang cked prsaan sdey sbb smpan jao-2 , tanak trbwk sgt prsaan sdey to . Xcident dng adek dea wktu kluar dr simpang rumah dea nak ke kedai , adex dea cdre jea but dea tak sedarkn dri for a day . Keesokan nye, dea hmbus kn nafas dlm pkul 2pagi , sdey gile stu jea bnde dea pna ckp kat aku smpay dea mghembuskn nfas 'cari org yg betol-2 boleh jge awk'. Faiz, org tak thu lahh org da jpe belom org to, semua ketentuan Allah kn (: Dan stu jea awk nak thu sgt kn 'masa tu' , orang tak sempat nak cakap sebab rse mlu , takut n mcm-2 arh yg mmbuadkn smpay skrg org ta ckp kat awk ! :'( Maaf saia tak pena ckp, trkilan pn ad , saia simpan awk jaoh-2 dlm ati lahh , it's our memory and saia tak pena buang pn semua to , ad jea lg *tak brsentuh dah sbb tana menanges , maaf ya :( Al-Fatihah to Muhd Faiz Fiqrie <3