Wednesday, 8 June 2011

Ape perasaan aku ? =,=

Awaq , u know what , my systa sayS , saiya suda berubah sejak aty saiya hancor ! ye ke ? awaq ad jwpn ta ? Awaq , knp saiya ta bole pasal awaq lg ? Knp setiap perbuatan sy , sy akan sllu enad kad awaq ? ! Ap makna semua tow ? Saiya da buang semue kenangan dengan awaq ! *RASENYE LAH ! tp knp smue tow tak brhasil tox buang awaq dari lyfe saiya ???? ! awaq-2 , mlm td kn , sy nangeh sebab awq ! JUJUR NYE :) dlu , if awq tahu sy nangeh psl awq , msty awq takn cntct sy sbb awq na muhasabah diri dan awq ckp , awq nak prbaiki kelemahan diri . ya , saiya nmpak smue tow , stiap kli awq lakukn ap-2 , msty awq na buad sehabes baex tox saiya spye saiya rse awq lah HERO saiya ! :D saiya gembira sangad awq . Saiya tak tahu ap kaba awq skrg ny sbb since kyte lost cntct , awq tros ilang dan tdew org pn smpay kn brte psl awq kad sy . Awaq tahu tak yang saiya rindu kad awaq ? ! Awaq tahu tak , saiya selalu berharap yang klaw phone saiya brbunyi , etu adlh call ataw text dary awaq ? ! Awaq tahu takk ??? Knp bile kyte dah nak bersatu balik , ad je rintangan ? Knp org taknak tgx saiya bhgie d'smping awq ?? Awaq tahu tak , bile sys saiya ckp yang saiya totally dah BERUBAH  , etu membuad kan saiya rse diri saiya tak berguna sangad waq ! :'( Saiya selalu rase down bile saiya ddox sorang-2 , mula lah saya brfikir tntg kenangan kyte . . Bodoh kan saiya sebab still pk psal orang yang mungken tengah bahagie skrg :) . . secara jujur nye , perkara yang yang mmbuad kn saiya paling bahagie skrg ny adlh klaw awaq online fb . atleast , sy mseh tahu xtvt awaq , kan-2 ? :) TAPI cuti sekolah ny , awaq tadew online lgsung . wall awaq tadew ap-2 pn , still mcm tu jugak . Saiya dpt tgx awaq approve friend req pun jadi lah waq ! Wahh gyle tol aku kan . Tp tu lah kenyataan nye , saiya hanya dapat tengok awaq dari jaoh je . Sedey sgd waq :(  . Saiya tak tahu sape yg bole gnti tmpad awq dlm aty saiya ny . Klaw ad yg bole gnti , Sebutir-2 aku stry kad dlm Belog GEDIX aku ny :) hehe ~ anyway , terimakasehh banyak-2 sebab awaq dah buad saiya bahagia selama kyta bersame dlu ! Awaq ajar saiya banyakkkkk perkare . Sedey dan gembira , same-2 seimbang lorhh . hehe~
~THE END ~