Friday, 1 June 2012

I'M SORRY :'|




Hye blogger-II sekalian , yeahh long time no see xD haha agak busy dan malas nak care ke blog sekarang , hee sorry if boring tengok entry lelame . Aku pun perasan bersawang dah blog ni . ^^ Oke tanpa melengahkan waktu *bhah ayat >.<

K let start , sejak due tige menjak ni hati kite rase nak marah je , aku pun tak faham sampai bf aku pun terkena tempias , kena maki bagaii tapi sikit pun dia tak balas balik , tu yang aku respect sangat kat bf aku :') Sayangg , maaf kalau saya ni bersikap kebudak-budakan >.< act kite takut awak lupe kite and berubah hati to someone else :'( Erm erm maaf sebab pikir cenggitu , kite takut hilang awak walau sebenarnye kite yang banyak minta break dengan awak . Hee sorry awak ^^' 

Oke act takde ayat lahhhhh :( Hmm taknak tulis pepanjang , I just want you to know , Sham , iloveyou so much sebenarnye . Thanks sebab tak pernah mengalah dengan saya . Selalu ada waktu saya sedih dan gembire . Semoga Allah restu hubungan kita ye sayangg . Alhamdulillah relationship kite sudah hampir 8bulan , thank God Im so happy with you sayang :') k lahh bye ~




Friday, 25 May 2012

I WANT TO BE WITH YOU :'(




Again ! Im crying because of you ,. Bie , orang sayang awak sangat . Orang taknak hilang awak lagi ! Cukup sekali orang derita , cukup sekali orang sedih and now please make me happy even ada yang menghalang . Kite boleh ubah persepsi diaorang kat awak ,hmm :| Awak akan sambung belajar 11/6 ni , please izinkan saya sentiasa ada dengan awak sementara awak masih ada kat sini . Lepas ni awak dah jauh , saya hanya mampu berdoa je untuk awak :') 

Someone suruh saya putuskan relationship kite kalau itu yang terbaik but I think it make it more worse . Don't go sayangg :'( You'r my superhero , my very very bestfriend and my everything , you know how much ILOVEYOU ryte bie :'| Jangan pernah tinggalkan saya . Hidup saya hanya boleh bahagia if ada awak bersama saya . Kalau takde awak nanti , sape nak cakap 'saye sayang awak' setiap pagi kat saye ? Hmm sape bie !! :'( Sape boleh sayang saya lebih dari awak sayang saya ? Sape mampu tunggu saya bangun pagi dari pukul 5.50pagi sampai lah saya nak pergi sekolah , lepas saya pergi sekolah tu lah baru lah awak tidur kan :'| Sape mampu buat semua tu untuk saya ? 

Bie , saya happy sangat awak cakap yang awak dah dapat sambung belajar , happy sangat bie , sebab memang tu yang awak nak dan tak sia-II awak tunggu :') Saya tahu hati awak takkan berubah kan sayangg ? Saya selalu berdoa agar hati awak dengan hati saya sentiaaaaaaaaaaaaasa dekat >.< Sayangg , sayangg , awak engat tak lagu first kita karaoke lagu baldu biru , hehe kesian awak kena paksa dengan saya , tu pun awak malu-II , beria tutup muka bagaii sebab segan nyanyi depan saya . Haha relex lahh bro , saya tak malu pun :D Hee start haritu , bila kite date je mesti kite pergi karaoke kan , macam-II lagu kita bantai :') Sayang engat kan ? 

And , and awak jugak seorang yang sangat pemalu apabila saya ajak bergambar . Huhh ==' seriously , gambar kita berdua memang banyak yang saya syok sendiri , cehh tapiiiiiiiiiiiii lame-II , awak yang ajak saya posing HAHAHA :p seronok sangat sayangg , Start saya ajak posing bagaii terus awak jadi sporting dengan saya until now :') Happy sangat awak ! Act , lagi seronok ada bf yang tak bersekolah dah sebab takde yang perlu kite perhatikan dekat sekolah macam budak-II laen and masalah kat sekolah pun takde , haha xD btw ,  tipu lahh kalau saya cakap saya tak jealous tengok orang dating dekat sekolah , hee tapi nak buat macam mane kan redha sudahh :D 

Apa-II pun saya bahagia sangat dengan awak , so please sayang , jangan tinggalkan saya :'( 3years kite break and now we'r back together , please jangan tinggalkan semua kenangan kita . ILOVEYOU SO MUCH sayangg . Muahhx kat dahi awak :*