Saturday, 25 February 2012

DEAR MOHD ZAFRUL HISHAM BIN. AZMI ♥

I dont ever expected how i can accept you back in my life :') Satu je saya fikir sebelum ni 'SAYA TAK MUNGKEN DAPAT MEMILIKI AWAK SEMULA' sebab cara kite putus dulu pun sangat lahh menyakitkan . Budak-II ni pun tak sangka orang boleh terima awak balik , hmm like people said 'bagi peluang' and I give it to you , alhamdulillah awak tak sia-II kan peluang tu . Tahniah awak! :) Selama relayy kite ber'operasi' ni , hikhik seingat saya , tak pernah pun saya minta BREAK , CLASH , PUTUS or whatever lahh kan even kite gaduh besar , awak tahu kenapa b ? Sebab saya sayangkan awak , same like in year 2009 dulu . 

Honestly lahh kan , terhutang budi gile kutt kat Miema Ridza dengan Siti Aini sebab kalau takde otak pandir dorang yang pandai-II kenakan aku dengan hero aku tu , memang tak mungken lahh aku couple dengan dea semula sekarang ni :') Bersyukur dengan relayy aku yang dah pun masuk bulan ke-4. Dah agak stabil pun relayy ni , tak bergaduh macam dulu , semua nye baik-II saja . Ohh ya , tak lama lagi result SPM akan keluar . Hope awak dapat yang terbaek setimpal dengan usaha awak tu , orang selalu doakan yang terbaek untuk awak b :)

Act saya rindu nak lepak kat taman dng awak macam masa saya outing haritu :3 Best sangat time tu , kite nyanyi same-II , ketawa same-II and paling best kite menanges same-II hehe ^^ sweet sangat time to . rasa taknak balik hostel je bile dapat hang dng awak tapi sebab petang tu mama nak dtg ostel so trpkse lahh balik outing awal sikit . Sepatotnya harito awak rehat kat rumah je sebab hari laen awak kerja tapi disebabkan saya outing , awak paksa diri awak bangun awal and ambil saya kat asrama pergi bawak makan semua , hee thanks sangat awak :')

Awak pernah ckp yg saya ni awek awk yg palinggggg cerewet ! Harhar , sian awak eyh b sebab dapat awek cerewet mcm koyy , ahah ! :-P btw terimakasih bersabar dengan cerewet saya ni . Terimakasih jugak sebab bagi saya space untuk study , saya tahu memang jarang sangat saya ada masa utk awak tp awk tk kesah pun kn ? thanks taw awakk :) Oke last to my bestfriends Miema and Aini , again terimakasih banyak-II disebabkan pandir korang tu sekarang ni aku bahagia dng Sham . Aku sayang korang dow , even aku tk cple dng dea pn aku tetap syg korang kawann :)


# B , ILOVEYOU more than you love me . Remember that okayy ?Muahhx sikit kat mata sepet tu :*          SORRY ENTRY KALI NI MEMANG PANJANG SANGAT! 
special to my beloved : Zafrul Hisham