Monday, 12 March 2012

Rindu nak hangout :|


Shitt sangat aku rasa sekarang , facebook macam gampang . Tak boleh nak post status , comment , upload picha , chat and sewaktu dengannya lahh , yang boleh hanya LIKE ! Ya , just LIKE button . Huwaaa fucking damn boring siott :@ K end about facebook . Hmm now Im really-II miss my friends kat Temerloh , dah lama kutt tak 'date' ramai-II . Dulu selalu date sebab aku ada tuisyen kat IB but now susah dah nak hangg .

Hmm tadi tengah online Sharul IM , ajak lepak Khamis ni tapi sayang tak dapat nak reply sebab fb buat hal :'( So diam macam tu je , huwaaa rindu nak hangg , kalau dea ajak hang tu maknanya satu kampung arh turun , alolo bestnye . Dengar cerita GSC kat Mentakab pun dah bukak , wowow teringin gak nak jejak kaki kat GSC yang masih ada bauu tu , ahaks ! Someone please ajak aku lepak sana ?? :O Nak text Fatin ajak lepak tapi nanti kutt dea ada plan dengan family dea , duhh ==' Abaikan je lahh , tunggu habes SPM lahh baru dapat hang jawabnye ~

Huwaaa , hope adalahh yang rajen text aku ajak lepak sana . Aminn , aminn :D *otak pending , lupe nak post apa dah . Kbaii ~