Sunday, 5 February 2012

DONT TAKE HIM AWAY !



Oke tengah bengang amat sekarang . Taktahu lahh apa masalah ex gf kepada bf aku nih dok menggedik dengan bf aku lagi . Dah takde apa-II , tak payah lahh nak kacau . Oke terus terang aku cakap , aku takud sangat semua ni terjadi lagi sebab .............. Aku pernah hilang dea weyh , kes lebih kurang macam ni lahh so aku tanak bende ni berlaku lagi . Please lahh bagi aku bahagia dengan dea . Please , aku mohon sangat . Aku sayang dea gile-II weyh :'|

Aku baru nak bahagia dengan dea , tolong arh bagi aku peluang . Kaw dah lepaskan dea so tak payah nak menggangu oke . Kalau kaw nak bf , kaw cakap je . Nanti aku carik kan eyh tapi bukan lahh Sham . Lantak lahh kaw nak cakap apa pun pasal kenangan kaw dengan dea , sumpah ! Sikit pun aku taknak tahu , aku kenal dea lebih dari kaw . Sebab apa aku cakap macam tu ? Sebab aku kenal dea since aku form 2 until now . Sedangkan kaw ?? Baru tahun lepas kan ? So sape lagi kenal dea ?? ;) 

Jangan nak berlagak macam kaw dah kenal sangat dea , sumpah menyampah. Karang nihh makan dea *terajang satu kali * Ahaks ! Kbaii sweety :)