Saturday, 28 January 2012

TOMORROW :O


Yeyy tomorrow balik hostel , sumpah excited *lompatlompat skit* ahah , barang semua dah pack , tinggal nak angkut bawak masuk kereta je . Why Im being like this , padahal semua orang tanak balik hostel, hmm sebabnye im alone kat rumah ni . Even ada abang aku tapi macam takde je cuz masing-II buat hal sendiri , so boringgggg ! Harini memang tak pergi mana-II ,engatkan nak beli nombor Digi Easy tapi malas nak keluar bandar , so suruh En.Hero kite je beli kan nanti .BHAHHABAHA *gelak terabur* 

Act taktahu pun fungsi Digi Easy tu macam mana tapi belajar dari kawan-II yang pakai , dorang cakap best sebab dapat gayut lama-II and mesej free . Best kan ? Ahaha , even mahal nombor tu , tak kesah lahh asalkan dapat dengar suara En.Hero before tidur :') *blushing* 

Till then , see yaa ~ lepas ni jarang dah aku balik rumah , jangan nanges taw mama . ILOVEYOU :*