Sunday, 22 January 2012

HOMEWORK BERTIMBUN -.-






OhhMai , homework bertimbun siott ! Aku fokus buat sinopsis BM je , bayangkan lahh 20bab cikgu suruh buat , aku tengok-II jugak mane yang agak panjang tu , aku print je tampal kat buku , haha ! aku menaip neh sebab dakwat pen dah habes so rest lahh kejap, petang kang baru keluar beli pen baru , *punye lahh banyak nules sampai habes dakwat pen . HOHO >.<

Oke cerr tengok kat 'MY STATUS' kat atas belah kanan to , haha WIZ KHALIFA , membe aku tanya 'sapa tu ? pakwe baru ?' Wakaka , tak lahh , adoyy aku yang dok asrama ni pun tahu perkembangan dunia hiburan taw , padahal kat asrama mane boleh dengar lagu , satu habuk lagu baru pun aku taktahu taw . Tapi aku ni minah internet , apa-II lagu baru aku search kat Youtube je , than aku dengar satu lagu ni Black & yellow by Wiz Khalifa , alahh lagu kat blog aku ni , lagu dea lahh :). OMG gila best ! Aku minat lagu-II catchy macam ni , relex je ~ HAHA , kalau tak suke tu soryy lahh eyh .

Aku buat lahh research siket tentang lirik-II lagu dea , kebanyakan tentang kokain , tar and sewaktu dengan jenis dadah lahh . Mesti korang tak suke kan lagu sosial mcm ni ? Hm ikut pandangan masing-II lahh , bagi aku it just a song and mane yang boleh kite nyanyi sama to nyanyi lahh tapi bila sampai bab-II memuja or whatever tu diam sudah ;) think positive , dorang pencinta seni dan menceritakan tentang life dorang melalui lirik lagu , just hear je lahh kalau tanak ikut tu . Easy ryte ? ;)

Oke stop about my hero , hoho xD aku seronok dengan life aku disamping mereka yang sayang aku . No more wild life :') kenangan dan kenangan sahaja . Ohh ya , eyh aku bangun lambat kat asrama pun tapi makan pagi aku tak tinggal taw , haha sebab tahun-II dulu , aku bangun lambat mesti aku tak sempat makan :( Its mean sekarang ni dah makin laju aku buat kerja kan ? Ahaks , enjoy blogwalking dear , tata ~