Saturday, 14 January 2012

LONG TIME NO SEE



Aku lupe dah ayat sape yang aku rembat ni , yang penting BROKEN ENGLISH :D Oke bukan nak cerita pasal broken english ni tapi nak cerita sugalove kite dah otw balik kampung belah mama dea *Kelantan . Jaoh kan Pahang dengan Kelantan ? Tapi bandar Bentong ke Kota Bharu Kelantan tu dah suku jalan rasenye -.-' hmm apa-II lahh yang penting aku akan rindu kan anak pacekk Azmi tu . Huwaa awak jauh b , jauh jaaaaaauh :'( Baju dengan nametag awak je peneman saya masa awak jauh niii .

Kite tunggu awak balik b , kite janji ! Adoyy nak nanges *dah nanges pungg :'( hmm tamaw nakal-II taw b . Kat sana saya takde sape yang boleh tengok-II kan awak , tapi saya kat sini ada banyak mata-II awak =='
Tak boleh nak kautim langsung , salah sikit je mesti ada yang mengadu kat awak dan mule lahh kene membebel dengan awak kan >.< Hee tak kesah pun , lagi suke mean awak ambek berat pasal saya even mende tu remeh . 

Jangan pernah berubah taw sayang ~ Saya tunggu awak kat sini . Alahh pasal 'cicak' tu jangan risau lahh , bak kata awak, takde 'nafsu' pun nak cari laengg , hehee ~ ILoveYou Icham sangat-II ohh :)