Tuesday, 29 November 2011

I MISS YOU ALREADY ~



Suke sangat bf aku bile aku cakap yang aku akan balek Ahad nehh (4.Dis.2011)
Kite lagi excited nak jumpe awakk sebap to suruh papa ambek Ahad nehh , nak tunggu hari rabu , lmbat lagi wow ~ :[ esok last paper awak kan sayang , macam biase setiap pagi saia akan text awak bagi kate-2 semangat , bace taw muchukk ! ^ ^ malam tadi tak boleh tido sebap rendu tahap gyle dah kat b kite . Hmm send text pukul 5pagi kat dea , engatkan tak berbalas , seminit lepas tu awakk reply , hehe thanks sayang teman saia mase saia tak boleh tido . Mate bengkak pagi nehh menanges punye pasal . Baju yang awak bagi to setiap malam saia peluk taw but tak boleh hilang rendu saia kat awak jugax bubu :[ Hmm tunggu saia balek okengg , but hope sangat awak dapat turun TS Sabtu nehh , nak tengok wayang dng awakk . Ramai kutt dax Bentong turun nanti semate-2 sebap nak tengok Ombak Rindu to , hmm dorang semua turun ber'couple' so takkan saia sorang je tengok wayang to . Hmm serius orang cakap , awak takde saia tanak tengok movie to better saia dox lua drpd tengok movie to takde partner :-( 
B , ILOVEYOUSOMUCH :-*