Saturday, 26 November 2011

I-City ♥



Me with my cousin 

25/11/11 - Yeahh , tak pernah aku jejak kaki ke I-City so semalam first tyme lahh aku pergi sane . Mule-2 to excited gyle lahh pergi sane kan , tapi bile dah sampai kat sane like 'WhatTheHell' hee sebab sumpah bosan gyle . Tak macam yang aku imagine , tapi kalau pergi dng couple masing-2 maybe sweet gayenye . Hee , semalam pergi sane tu abang aku yang bawakkan berserta awek tercinte dea dan due orang cousin kesayangan aku . Niat mule-2 nak berkumpul kat kereta around pukul 12 tapi belom sempat pukul 11 dah ajak abang aku balik . Hee , sempat jugak lahh aku membodek abang aku , suruh dea belikan McD and around pukul 12 sampay rumah  huhh suck ! Ap-2 pon , malam tadi memang malam yang membosankan :-3 Peace .