Friday, 18 November 2011

Im gonna miss you :')

Z H <3 F A
B , malam tadi saia nanges sebab rendu sangat kat awakk :[ hari ni saia tak datang sekolah dah , its mean pertemuan kite semalam adalah yang terakher tok bulan ni . InsyaAllah habes SPM awak datang rumah saia kan sayangg . Thanks bagi baju awak to , teap malam saia pelok baju to taw ! ^ ^ hilang lahh jugak rndu ni ble dpt plok baju awk to :) Hmm mgken lepas ni kite payah nak jumpe dah sebab awak bawak haluan awak and saia busy prepare SPM but enad promise awak kat saia 'bawak makanan klau nak melawat saia kat asrma taw' ! hehe , susah kutt nak trme yang awakk dah habes sekolah , OMG macam tak prcye jea . Im scare b , try tok kuat demi awakk sebab awakk tanak saia menanges tapi saia tak bolehh lahh b , everynyte menanges jea bile enad kat awakk . Saia sayang awakk tahu , tanak orang ambik awakk lagi ! I promise you , I will do my best to be a nice gf for you :-* Ad lagi 2minggu exam paper awakk , buat yang trbaek taw sayang , I will always by your side ! And Honestly , I will miss the moment with you at SEMEKAR :')