Thursday, 8 September 2011

Agak biadap !

Oke awl-2 tajuk dah 'biadap' kn , ni pulak nak brcrte , brtmbah lahh 'biadap'nye ! Oke it's about my school ! Sejak awal tahun 2011 nie , aku ad 2 org guru yang paling aku anti a.k.a benci arh ~ Prinsip aku dlm idop senang gile , kaw tak kacau idop aku , sumpah aku lagi lahh tak kacau idop kaw ! So bile ad org brni 'usik' aku mmg FUCK smpai mmpos arh ! *oke entry kli ni agk emo sebab aku dah bengang gule bohh ==' Knp ttbe aku fuck 2 org makhluk Allah to ?? Sebab ad sorg cikgu laki ni arh , Capital 'I' dea fitnah aku 'chantek' pnya ! Dea mmg tak tgx kiri kanan dah , pkay redah naek beca jea ! Even dea tak mengajar aku taon ny tp sumpah , aku hormat dea sbgai cikgu dlm sch to tapi bile dea buad 'taek' tox aku , hormat aku to dah brtukar jd fuck dow ! Dea fitnah aku smpay aku tension tox stay dlm sch to lg tapi parent aku tana tuka kn aku , sokey arh tak kesah sgd bab to but dea adlh punca utama aku KELUAR DARI ASRAMA bukan KENA BUANG oke ! Aku fikir satu jea , klau aku tros stay kad asrama to , cnfirm mkin bnyk fitnah dea akn buad kat aku , sorang lg cikgu ni Capital 'A'(pompuan) kecewa gile dow dng perangai 2 orang makhluk Allah ni , kate GURU PEMBIMBING ANAK MURID , sekarang ap citerr ?? Ad korang support aku ? Ad korang guide aku tox jd baek ?? ! Mane tggungjwb korang dow ?? ! Nak aku hormat korang ?? Haihh maaf lahh , aku  pandang korang mcm pndg 'anjing' *kasar bhse , tp kesah plop aku ? Mmg aku pna buad silap but kesalahn aku to bkn lahh smpay tak bole d'maafkn smpay kiamat weyh , mcm lahh budax-2 laen tak pena buad ? Dorg buad sgd cme blm tbe mse nak kantoi jea . Aku kantoi dlu pn mgken sbb Allah nak soh aku brbh jd baex mcm skrg ny ! Semua to sbb aku stay kat rumah skrg , idop aku lg teratur . Capital 'A' , since kaw pndg 'serong' kat aku , mcm-2 bale smpay kad kaw kn (to semue balasan) (: TAHNIAH ats semue balsan tox kaw *aku suke sgd tgx kaw kena blex mcm aku , HAHAH , biar kaw rse mcm mne sedey nye aku dlu :P kpd Capital 'I' plop , kaw tggu lg bnyk bale akn smpai kat kaw ats semue fitnah-2 kaw kat aku , aku brterimakaseh sgd-2 kat kaw krna dah sebarkn fitnah to kat aku , (: Aku plg bnci klau ad org ckp 'hormat guru sebab dea pelita ilmu' . Kaki atas dahi lahh weyh , jari tengah pulak aku bg ! Weyh bce ny 'HORMAT GURU YANG HORMAT KITE' :) Thankyou  ♥ ♥