Saturday, 3 September 2011

Back To Bentong

Err rase cuti nie sekejab amat *pdhal aku dah cti 12 hari , ambik cuti awal , biase lahh ~ hee . Rase dah tanak blik Bentong but rindu jugak mbew-2 kat sane , hmm nak buad mcm mne kn , aku school kat sane so na tanak kena blik jugak !  :'( Dah pjuk mama ni nak cuti lg 2 3hari tp jwpn mama , 'ahh mne fair , awox dah cuti awal psto tanak msuk skoloh plop ' Hmm redha je lahh dari kena bebel dng mama nty ~ Aini , Myma , Faikha , Fara and Ieza , aku rndu dah kat korang nty kite rmay-2 bwak kueh rye ye *tak pyoh ajk cgu mengajar , haha ! Suke-2 jea kn , hee ~ Owhh tak lupe nak bg ucapan kpd budax-2 yg amex exam Trial SPM lps rye ny , Good Luck , do the best , sean korang kn sbb rye tak tenang , haha ! *taon dpn aku plop rye tak tenang , siot tol ==" Tapew tieyya , lg setahun jea kaw dox kat Bentong to , abeh jea SPM , 'Bentong kate pergi , Temerloh kate mari ! HAHAHA ! Tak sabo nye lahh :D K lahh da maghrib , nak solat . Kbaii Assalamualaikum =)