Friday, 26 August 2011

Dugaan Ramadhan

Rase macam entry aku ny sambungan pade entry bf aku lahh ;) tak puas hti ny , dea ckp dea trun brt bdn ! Tipu-2 awq GEMOX lahh ! :P HAHA tdew lahh , oke lahh cked skrg ny aku tgx , *skjp je lahh , tgu lahh lps rye nty . Confirm gemox blex lahh to :P ==' hee ~ gurau je yunx :D Owhh ya , maaf aku da lme tak update , agk busy lahh menyiapkan kerja kursus Prinsip Akaun , cikgu ckp 'Kalau nak raye sakan , baek korang settlekan kerja kursus dlu' pdhal nak anta akher bln 9 tp klau asek tangguh agk-2 ble seap ? ;) So kami stu kumpln brjye mnyiapkn dlm mse 2mgu , lps rye tros pass up ! Fiuu~ settle :D Dalam mase seminggu aku tak update blog ny jugak mcm-2 trjd kad aku . Ad sdey , ad gmbra . Aku share lahh cked ye , mule dng sdey dlu . Hmm mcm ny , adex ankat aku RINA SHAZLINA BT.ROSLI trpkse brya dlm ksedihn coz pak sedare dea mnggal Khamis bru ny gara-2 buatan org ! Jahat kan , bulan-2 pose pn mseh ad org aty bsuk mcm ny , ap-2pon adex , bnyk kn brsbr ya Al-Fatihah tox arwah :( Hmm oke end for sad , back to happy plop . Oke happy nye thn ny coz phone ad dng aku , bf pn ad dng aku . HAHA ! taon lps tak mrse weyh coz aku PMR so phone kne trik and bf plop clash seminggu sblm rye ! Wow sweet kan *derr macam haramm raye aku taon lps ==' ap-2 pon aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri ~ *sp-2 y tgl pose to elox gnti cpd-2 lps rye ya :') Kbaii~ Assalamualaikum