Saturday, 20 August 2011

date :)

bersama yang tersayang <3
Oke tadi pagi aku date smbil belajar dng pujaan hati O.0 mcm mne tu , date smbil belajar ? Hah jng nak trkjut sgd lahh coz aku dng bf aku kan tusyen kat tmpad yg sme . So tiap mgu lahh meet *untung kan :) tapi untung lagi lahh cousin aku sebap dea tiap hari , tiap saat jpe bf dea . Tak kire pg or ptg , haihh untunglahh bf 'dpn mta' kan . Hmm but aku dpt jpe smgu 2kli ni pon dah bersyukur sgd :D . Oke back to topic kita ! Hah td date ttaw knp , aku rse bahagia sgd , mgken coz dah 2mgu tak jpe kn , haihh brbnge-2 hti den ^_^ td dpt snap skjp jea coz parent aku dah tgu . Aku yg gelepar lbih sbnanye , parent aku tak kesahh pn . Aku mati-2an enad mama aku mrah sbp dea kne tgu lme rpe nye seap ckp , 'lahh td npak tga amik gmbar dng syahir?' aku : haii perli ke ? ==' mama : tak , mama tny jea , mama tak kesah pn tgu , blik awl-2 bkn buad ap pon ! aku : leyy ~ tak dpt 'chit-chat' dng bie trcnta lme-2 :( But dah dpt tgx mke dea pn da ckop gmbra bg aku ! :') Sokey , esox ad lg kn , hehe ~ sox nak snap lahh dng dea , puas-2 taw bie . Saia nak borak bnyk-2 dng awq sblm saia blex Bentong :D mgu dpn dah rye kn , wahh ~ sekejap jea puase , bie aku bru nak kurus dah kne gemok smle HAHA ! *mengamuk mmat to klau thu aku buad entry gni ^_^ *relex arh , grau jea bro . HEE ~ btw , thanks kerana sudi mmbca :')