Monday, 29 August 2011

Saia janji tak nanges !

Bie , i jnji tak nanges ! Oke sumpah aku tipu . Weyh sedey amat-2 , mama bru bgthu skrg yg kiteorg ta dduk kat ruma cti ny coz akn brholiday kat Terengganu ! :( Korang fhm kan ? Mean aku tak dpt brye dng boyfiee trcinte ! Sh*t ! Opss maaf tak mra mama saia sbb mama tak thu aku nak brye dng syahir but aku mra kat dri aku sbb tak trcpai impian aku nak brye dng dea . *tu lahh sp soh melambung sgd impian to , pdn mke aku =='Hmm nak buad mcm mne kn , mama dah rncg awl-2 rpe nye . wokeyh , tapew , kiteorg brholiday kat rumah cousin aku kat sne coz dea tak dpt blex rye , sokey lahh brkorban cked demi family , tp sumpah sdey sgd ! nak rye dng awq , nak pkay bju wrne sme dng awq , nak show semua brg-2 bru y saia dah beli smte-2 sbb awq ! huaaa ! Mama , taknak fllow bole ? Tp klo aku tak fllow aku dox ruma nak mkn ap ? *msk pn tak rety , hee ~ Bie , i mnx maaf sgd sbb u ta dpt jpe parent i , sorry syg ., InsyaAllah laen thun klaw kite ad jdoh dpt lahh u jpe dorg k . *sumpah , rase brslh gile lahh :'( untunglahh cousin aku pg-2 rye dpt jpe boyfiee dea , mnx maaf bgay , aku ? Dlm phone jea ? Dlm fesbuk jea ? Kat skype jea ? Leyy ~ tak syok lalu ! Sabar je lahh tieyya , tadew rezeki lagi nak temu kan dorg . K aku redha but jao dlm hti aku , kecewa brganda-2 ! :'( Bie , i syg dkt u no matter what happen wokeyh ! I really-2 sorry dear *Org laen mlm rye happy , tp aku menanges ! Kbaii *aermte nak jtoh pulakk , siot betol :'((