Wednesday, 31 August 2011

Jangan tipu saia ! :(

Haihh bengang nye , taon ny raye mcm-2 dugaan plop ! Sdey-2 , this entry tdew kna mngena dng bf trcinta ya :D just nak meluahkan , oke firstly , knp prlu kaw tpu aku ? Mbew kaw ckp , myb kaw nak jage hti aku , ohh oke klau kaw nak jge aty aku pn bkn mcm ny cre nye ny menyakitkn hati aku ad lahh ~ mkin lme aku kawan dng kaw mkin aku tak knl kaw dow , kaw dah jaoh gile different nye . Aku tak fhm dah kaw ! Dulu evrythink kaw cte kad aku *even kite da tak cple ! but skrg ble kaw dtg blex kad aku , mcm bnyk sgd bnde kaw 'hide' dari aku , knp ny ? Kaw tak bole kawan dng aku ? Oke go on , just say 'kite tak bole kawan' Oke kite tak pyh kawan tp klau kaw diam mcm ny , aku ta dpt thu ap-2 lahh . Aku happy kaw selalu ad untk aku but mcm lahh kaw happy aku always ad untk kaw kn ? If betol-2 kaw nak blahh dr life aku untk yg kli ke bpe ntahh :( satu bnde jea aku nak thu dri kaw , knp kaw tipu aku psl dea ? ! Klau kaw tpu aku even untk kebaikn aku or untk jge hti aku , sumpah weyh , kaw skit kn hti aku ! :'( Mbew kaw pn ckp , kaw dah jaoh berubah , mentang-2 dpt 'motor' baru kan *brlagak plop kaw ==" jng rsau , cked pn aku tak hadap motor kaw to *nak kereta , tanak mtor ;D weyhhh saia arap awq bce ny keyh , serius , aku still care psl kaw ! *eyh siot jea :P eyh-2 lg stu , klau prgi rye jao-2 to , please lahh jng nak 'fly-2' ya . Org laen smpay ke sesuatu tmpat to sejam tp kaw 45minit smpay dah , *bwak mto cm pelesit ! huhh =='