Monday, 26 December 2011

SUDAH TERTULIS :'(





ENTRY NI KE ARAH KESEDIHAN GILA BABENGG YA . KALAU RASA TAK SANGGUP BACA atau KURANG MENARIK , blahh lahh dari sini :') Lets start ,mungken ni jalan hidup yang Allah tentukan untuk aku . Berliku kutt jalannye , lurah , sawah bendang habes lalu dah . Banyak gila dugaan . Gembira sekejap je , derita panjang nak mampus , kadang-II berputus asa nak hidup . Serius aku cakap , aku rasa makin lama aku hidup makin banyak dugaan yang aku tak mampu nak lalui dah . PENAT weyhh !

Oke second , mama cakap , tahun depan kalau dapat asrama , aku dibenarkan balik naek bas ! Yeahh , aku bukan macam korang , darjah 6 dah pandai beli tiket bas . Aku ni ? Harhar , tak tahu langsung , serius . Kesian kan ? :| Tu berita gembira dah . Third yang menyedihkan surat sama ada aku dapat masuk asrama semula atau tak , tak sampai kat rumah aku lagi . Huwaaaaa sedih !!

Kalau tak dapat aku kena berulang , sumpah aku tanak berulang tahun depan sebab aku tahu seksa gila nanti. Kalau dah duduk rumah kan , mesti teringat kat henset tapi mama aku pegang , hari minggu je dapat *bayangkan lahh ! :'( hmm tapi kalau aku stay asrama , aku takde lahh rasa sangat pasal henset dengan online tu . Sebab at least hari minggu aku dapat jugak online tapi kalau aku dok rumah , tak boleh online langsung ! SETAHUN kutt :|

Atau atau , paling kejam ~ mama nak kita tukar sekolah ! Mana ? SMK Seberang Temerloh sebab dekat dengan rumah ! OMG mama nak suruh adik masuk sekolah arwah along ? Duduk kat tempat yang selalu along lepak masa rehat ? Dan dan mana tahu kutt adek duduk kat kerusi along mse dlm kelas tu ? Taknak ! Sumpah taknak :'( help me Ya Allah , aku nak stay Repas sampai habes SPM tapi bagi lahh aku dapat asrama please cikgu Faridah luluskan saya masuk asrama balik eyh ? ;)

SAYA JANJI TAK BUAT HAL DAH!*boiprengg saya pun tak bagi saya buat hal dah , sama ada kat sekolah ataw asrama . Dea cakap , kalau saya buat hal jugak , dea datang tampar saya :'( Tak percaya ke cikgu ? Serius ! hari tu pernah dea nak ankat tangan kat kita masa gaduh dengan dea tapi saya kenyit mata sikit oke lahhh dea . Ehehe xD (Y)

#SPM CANDIDATES yoo ~