Monday, 19 December 2011

Semoga cepat sembuh :|


Makan makanan y berkhasiat oke awakk :')

Even he just my ex but tipu lahh if aku cakap langsung tak risau pasal dea . Hmm baru-II ni dea text aku bagitahu pasal kesihatan dea , memang sebelum ni dea ade mengadu yang dea demam , dekat seminggu dah . Petang semalam dea text lagi bagitahu pulak yang dea ad kat hospital , serius risau ohh :( 

Hmm aku just mampu bagi dea semangat je , tanak bagi dea down dengan situasi dea . Semoga dea cepat sembuh Ya Allah , aku tanak tengok dea sakit , kasihan sangat kat dea Ya Allah . Semoga dea kuat lalui ujian Allah ini . Amin :')