Friday, 23 December 2011

Semua tinggalkan aku :'(




Chun gilak , Reyna Sazlina *satu-II nya adek yang baek gila akan tinggalkan aku . Wow chun , dea baru lepas dapat result PMR yang agak membanggakan jugak lahh :') Proud dengan pencapaian dea . Goodjob lil sys ! Dan tengah syok chat dengan dea , dea cakap nak pindah Sulaiman . Err tersentap bhaii ! Rindu gila kat dea , dah lama tak lepak dengan dea :'( Lepas tu dea cakap nak pindah sekolah pulak kan . Wow memang best arh .

Dua orang yang aku sayang akan pergi tinggalkan aku tuk life masing-II . Aduhh *nanges pulak ! ==' Stop it Tieyya , ada rezeki kaw jumpe jugak dengan Reyna . Aduhh sebenarnya tak kuat sebab selama ni dea always ada dengan aku tapi kalau dah pindah nanti dea still engat aku ? Still boleh rapat macam sekarang ? Still boleh tolong aku bila aku down or need someone ? Still boleh ke ?? :'(

First tyme aku nanges sebab adik ankat , sebab before ni , ada je adik ankat tapi tak serapat macam dengan dea ., Yelahh , kiteorang stay asrama sama-II tahun lepas , pergi makan sesame , study sesame , everything buat bersame cume kalau bab-II salah laku , *aku sorang je kena HEHE ! Tahun ni aku tak stay asrama , dea pun follow tak stay asrama. *so shuitt >.< So bila tak stay asrama tu of course hp kat tangan kan ? Tehee ~ Setiap hari aku texting dengan dea , start balik sekolah *tu pun kalau aku tak tidor petang :D then continue lepas aku study , dalam pukul 10 text sampai pukul 11 malam , macam-II kiteorang bercerita , start dari sekolah , about bf dan lastly about our friendship ! Ohh God , banyak kutt kenangan sweet dengan dea . 

Hm end about my lil sys , then about my bf ! My important person , b , sumpah berat nak bagi awak kerja kat Genting ,sememangnya orang TAKNAK awak kerja sana but thats your parents choice , I cant do anything . Awak naek Genting hujung bulan ni , hm everyday saya menghitung je hari awak akan pergi . Its hurt b . :'(
Im scare but ramai kawan-II saya bagi support dekat saya supaya kuat , even tak rela langsung ..B , janji taw , setiap minggu walau sesibuk mana pun awak , awak kena datang jugak jenguk saya kat asrama ! Sekejap pun jadi lahh , asalkan dapat tengok senyuman dan mata sepet awak tu :) Saya tahu mungken lepas ni saya tak dapat perhatian dari awak lagi macam sekarang tapi sebab awak kerja takpe lahh , kita faham :') I love you b ~

#Reyna , janji dengan akak yang awak takkan lupa akak taw . Ada probs , share dengan akak , akak akan tolong awak macam awak buat kat akak selalu . I love you budak gemok ! :')