Monday, 26 December 2011

Cari peganti please ! :'(






I wish I could turn back to you but TAK BOLEH capital S :'( Sumpah rindu kaw . Setiap hari aku tunggu jea kaw online , memang aku tak boleh tegur kaw sebab 'pacekk' tu marah at least aku dapat tengok kaw online pon aku dah happy sangat :') Weyh aku rindu kaw S !! 

Sumpah aku EGO gila kutt , bila orang tanya aku tak rindu kaw ke , aku jawab 'tak langsung' huwaaaa tipu ! Aku rindu gila katt kaw ! Sebab aku , kaw kena maki dengan Sham kan , maaf gila weyh . Setiap kali dea maki or kutuk kaw , seriusly , aku backup kaw weyh , aku rasa bengang je kalau dea cakap apa-II pasal kaw .

Jujur lahh aku cakap , banyak kali dah sebenarnye aku mintak putus but ayat dea tetap cenggini 'Tieyya , selagi aku sayang kaw , aku akan cuba buat kaw sayang aku jugak, jangan nak mintak sangat lahh ' Hm so kita memang tak boleh tinggal dea :'(  TAK MUNGKIN ! ! :'(
Im sorry dude . Cukup lahh awak tahu yang saya sayang awak . Seandainya awak dah dapat pengganti saya mungkin perasaan saya dah boleh hilang sebab sekarang ni saya rasa bersalah sangat kat awak . Awak terlalu baik S :| MAAFKAN SAYA !!