Wednesday, 28 December 2011

BUKAN KAWAN TAPI LAWAN :')






Oke macam yang aku update semalam yang aku nak pergi sekolah ambek borang asrama baru , yeahh bangun pukul 8 than call akak Ain tanya borang kat mane semua lepas tu seap-II dengan muka penuh kesedihan dan penyesalan hm dalam pukul 9 otw nak pergi sekolah bunyi message * engatkan text dr pujaan hati , terkrjut jugak kalau pukul 9 dah bangun , hoho ~ tengok-II text dari miema :| 'Tieyya sory aku lpe nak anta bla ... bla ... bla *sumpah takde mood nak balas , aku biar cenggitu je :'(

Lepas tu sampai sekolah , maam ajak turun tapi aku tanak , *gila mata bengkak nak turun ? Huwaa , aku je yang berani pagi-II pakai RAYBAN , *kaw ado ? :p  Oke continue ~ Engatkan nak anta borang tu arini jugak tapi banyak benda tak complete so bawak balik dulu , dan esok anta pulak kutt . Berulang alik aku ke sekolah , hahah ==' Seronok kena marah dengan papa , hm :| 

Aku rasa tak dapat masuk asrama lagi awal persekolahan ni sebab borang baru anta , so mungken aku masuk sekali dengan budak baru , bulan 2 or 3 . Wow seronok ! Merasa lahh aku nak minggu orientasi kan , haha poyo ==' BUDAK LAMA TAPI MASUK ORIENTASI ! FUCK kaw kawan -..- Mama cakap , Allah sengaja nak uji aku supaya aku sedar tak semua yang aku nak tu senang je nak dapat macam sebelum-II ni

Yaa , ada betul jugak sebab sebelum ni apa yang aku nak memang senang je dapat , just say apa yang aku nak lepas tu tak hargai tapi kali ni kalau dapat asrama memang aku hargai gila lahh sebab nak masuk bukan maen payah , macam-II halangan bohh ! Dan kepada kawan aku , jangan risau , kaw takkan BERKAWAN dengan aku dah . Cukup sekali aku kena cenggini . Aku pernah cakap kat kaw kan , jangan perdajal aku sebab bila kaw buat macam tu , kaw mintak maaf pakai airmata darah sekali pun aku takkan maaf kan kaw

Sebab apa aku buat cenggitu ? Sebab aku sayang kawan-II aku , aku percaya kawan-II aku tapi macam ni kaw balas aku ? Aku layan kaw baek-II even aku tahu orang taknak kawan dengan kaw sebab perangai kaw ! Tapi sebab aku fikir aku kawan kelas kaw so takkan aku nak biar kaw sesorang kan ? Tapi bila kaw tak rety nak balas jasa aku yang always ada dengan kaw susah senang , gembira sedih , memang berganda aku balas balik :)

Aku tak mungken boleh berkawan dengan kaw dah . Terimakasih sekali lagi sebab sedarkan aku dari semua mimpi indah aku :')