Saturday, 10 September 2011

Sayang korang :*

Fara and Aini
^
|

|
 Aini , Miema , Fara , Faikha and Ieza , thanks sbb korang care sgd psl aku . Tak pena aku dpt mbew mcm korang even dng M-E-T-A-L dlu :D  Waktu last sch sblm rye arito aku ta dtg kn sbb mte aku bengkak *menanges pnye psl :'( . Korang sanggup g cri duet syiling smte-2 na call aku pkay publik , na tny alsn aku ta dtg sch . , Terharu dow even korang buad aku jealous sbb ckp cgu bg duet rye . haha .and smlm pn aku ta dtg sch sbb mate jugak ! Tapi sbb mte aku merah *mama aku ckp mcm mte hantu dah :( blex sch kul 12.00 tengahhri phone aku bunyik , tgx txt dr fara :- 'tia , asal xdtg sekolah td ?' then txt from miema :- 'tia sygs , knp ta dtg skla td ?' finally from aini :- oit , asl ta dtg sch td , nanges lg ke ?' *yg 3org ny mmg bff aku dlm kls , yg lg 2org tu biase-2 jea tp baek jgak okeng ! :D Thanks dow korang care psl aku , msing-2 jwb bnde yg sme 'miss aku' and 'syg aku' ! jjur ke tak ckp mcm ny kad aku ? ;)  Hehe tak kesah lahh kn , yg penting korang mmg fhm otak aku , thanks sgd-2 kwn , tak sgke korang bole trme perangai aku yg gyle-2 ny , hehe :) weyh-2 , aku pn syg korang lebih-2 :D <3
Fara and Miema <3