Tuesday, 13 September 2011

macam kena sambar kilat ! =.=

Setepek aku kena 'sound' dng kekaseh haty . *malu bohh , muahaha ! ==" Serius tieyya ! Ewm oke , marah betol dea kat aku dow , sampai serentak update status kat fb skli gus update blog dea *pasal aku ! 
dea perli jea but sumpah menikam kalbu bhaii ! Mulut dea mmg pedas pn , klau kat tuisyen to , sllu sgd gdo dng bdax-2 ny . Hehe ~ Bie , wlwpun i tny u bout u'r status bagay to , tdew stu pn u ngaku yg u update brkaitan dng i but i tao u marah psl nie kan . I minta maaf sesangat-2 , i tao u syg i but u tak rety nak express kn mcm mne kn ? :) yang i ny pulak tak fhm-2 psl u , *payah lahh kn ~ but I dah tak thu nak buad ap dah spye u maafkn i , i  buntu ==" Bie for you info , i pn syg kat u more than i love him before but u buad ttaw jea *takkn lahh i sorg jea yang beria nak tnjuk i syg u bgay . Malu bohh , ^^ Dng u , lyfe i brbza sgd , i minta maaf sbb u trse psl 'mamat' to , i salah sbb tak bhgie kn u , buad u sedey , luke kn aty u ! Semua salah saia ! Bagi i chance tox pulihkn blik keadaan please :'[ Bie , awk mrah saia lg kn ? even awk oke jea lyn saia kat chat tp ble saia text , awk tak rep pon . It's okeng , i yg start so i lahh yg kena tamat kn smue ni kan :'[ 




#Please jng prnah hilang perasaan sayang awak kat saia ya ! I Love You Syahir Firdaus <3