Friday, 19 August 2011

2 entry in 1 day :)

Fuyoo ~ Aku enad kn MIKIECHIE MIXSTYLE sorg jea stalker nombor1 aku rupe nye ad sorg lg . Tapi stalker yg ni , aku nak pgel dea stalker terhebad dan akn aku kenang smpai bila-2 :) sebap aku tak pernah trfikir yg dea akn buad ap sj tox tahu xtvt aku ! Oke kesah nye mengenai .......... alahh mna yg jd pmbca setia blog aku , dea thu lahh aku nak brcrta psl sp kn :')  *aku taknak mentioned nme dea kli nie . Oke seriusly , tak trlintas kad benak aku nie yg dea syg gila vavi kad aku rupe nye *wahh bangga :D Mlm smlm TUT call aku dekat 14kali tp haramm aku ankad , aku dah ngantox gile ni ! first call dea , aku buad tataw jea smpay lahh kli k'14 to aku trdetik nak ankad jugak , pk-2 myb dea ad bnde important na ckp kn ~ he says that he has the reason why he left me tok kli kedua arito ! Oke darah aku da menyirap bile dea ungkin cte lme sebap aku mmg btol-2 nak lpe kn dea tp sba lg , dga jea ap yg dea na ckp ! ==' dea mnx maaf sgd-2 kat aku sbp pna buad aku kcwa sbnyk 3kli . Bnyk kn ? Kalo korg jd aku msty serik dahh kn tox trme org yg sme wlwpn skli jea org tu buad korg kcwa tapi mlg nya aku tak brperangai cm korg , aku jnih klo dah syg sorg to mmg pyh lahh nak lpe *cm aku syg bie aku skrg :') Oke-2 tana mrpek jao sgd , hmm continue blex . Aku ngku mmg aku yg mnx break dng dea dlu coz aku tak tahan dng pangay dea but aku sdr yg pangay dea tu lahh yg buad aku syg kad dea tp aku dah trljak kate 'break' kad dea so tak bole patah blex . Tapi aku untung dea tak brdndam dng aku *pd pndgn aku lahh coz sebuln pas kami break awl taon nie , dea yg cari aku blex , bkn aku yg cri dea sdg kn aku yg da tggl kn dea , hmm tp sgkaan aku meleset coz niat dea blex kat aku hnya stu iaitu DENDAM ! Ya , dea sndry mgku kad aku mlm smlm yg mmg dea brdndm dng aku lps aku tggl kn dea . Dea mmg buad aku menanges tahap dewa lahh tyme dea soh mgku yg aku syg dea lg or tak ! Tapi aku ego , tetap ckp tdew feel kat dea smpay dea pn nanges skli , last-2 dea ngku yg dea syg aku lg and nak aku smle . Aku trme dea buad kli prtme nya kami cple blex but skjp jea 'BAHAGIA' aku to coz ad org ktge dtg antre kami . Aku thu dea pna cpl dng gurl to but dea ckp da break tyme kami cpl blex uwh . Oke aku trust kad dea sbp syg sgd . Thanks to bff aku coz kaw siasat hubungn dorg ! Kaw tpu aku kn , smgu kaw tpu aku , smgu kaw due kn aku . Smgu kaw prbdoh kn aku ! Aku prcye kaw mti-mtian weyh , sumpah , aku tak prcye pn mbew aku to smpay dea tnjuk bkti kat aku yg kaw due kn aku . Ya , kaw ckp , kaw nak aku rse mcm mna kaw rse kn , a'a ! Aku dah rse , skit weyh , perit sgd . Thanks sbb bls kad aku . Aku thu kaw puas dng smue ni kan . Terimakasih sebap kaw mgku smue ni kad aku mlm smlm , dan kaw jugak crte kbrn d'sblik prhubungn kaw dng gurl to . Jhd gx kaw kn , cple dng gurl to smte-2 na buad aku jealous ! Aku mmg jealous pn sbb kaw cpl dng org yg aku knl sgd , mne tak hanco nye hti aku dow . Siot tol ==' lgi stu , aku trhru tyme kaw ckp 'org first kaw cri klo kaw onl is me !' Weyh trhru sgd , tp gurl to block aku dr fb kaw kn . Hmm dea mmg syg kaw lahh , knp lahh kaw tak hrgai dea . Sng-2 jea kaw lps kn dea kn . Haihh , tp aku hrap kaw tak mnysal dng kptsn kaw tox tggl kn dea mcmne mnysal nye aku tgl kn kaw dlu but now not anymore . Aku dah boleh hidup tnpa kaw dah ! :D Doa kn smge aku bhgia dng new bf aku please waq . Jng ggu saia lg ya . Saia tetap anggp awq kwn saia wlwpn awq da bnyk kli sked kn hty saia . Awq pena jd org pntg dlm life saia , tak mgken saia bole buang awq cmtu jea . Awq sebahagian dr life saia :') saia akn tetap smpan awq dlm hati saia . Thankyou for being my suck couple ;)