Tuesday, 16 August 2011

Tataw tajuk

Oke , as you guys know psl blog FAKE tu kn . Aku mls nak cte pnjg lahh , buat mlu kaum sendiri jea tp dea lg malu sbb da mlu kn dri sndri . Ap probs dea puns aku ttaw , hmm tana stry sal dea but aku nak stry psl sorg mmat nie . Err mmg aku syg dea tahap gaban dulu but lps aku sedar yg dea tak mgken kmbli kat aku sbb kiteorg break pn dng cre tak 'aman' so myb dea takkn maaf kn aku ! Tp stlah 2bulan dea hilang skrg dea dtg semula . Mlm-2 dea text aku says 'nytez' n kdg call-2 aku . Aku tak kesah text to , atleast kaw still enad aku but jng lahh call aku , serabut lahh ~ mmg lahh aku tak lyn tp mkin tak lyn mkin sllu plop dea call , haiyoo *manyak fening ! Cara kaw kn weyh cm sj nak kcau relationship aku dng bf aku dow ! Oke klau niat kaw nak kwn smle dng aku , no hal aku tak kesah BUT tox trme kaw sbgay bf aku smle ........ Maaf lahh kaw trlambat tox bbrpa detik coz aty aku suda diduduki oleh syahir firdaus *SEPENUH NYA ! space tox kaw ? Ohh suda tak muat ! Jangan ckp aku tak tunggu kaw lahh sebap da bnyk aermte aku bzir kat kaw , klau dah d'cmpo tolak ad lahh dekat dua setengah baldi kud *ye ke ? O.0 tak kesahh lahh ~ Maaf , aku bkn r&r (tmpat rehad) kaw . Bila kaw nak , kaw dtg tp bla kaw tanak , kaw buang jea ! Aku bkn cm ex-2 kaw dlu ya , yg bole maen jual beli soal perasaan *nak masyuk punye psl , cple lahh jugak dng kaw ! Eyh sory aku tak semurah dorg ~ Aku sedar klaw aku tinggalkn bie aku skrg ni demi kaw , kaw tak mungken bole jd seorg yg penyabar cm bie aku kann ?? Kaw tak mungken bole jd seorg yg brtanggungjawab cm bie aku kann ?? Dan kaw jugak tak mungken bole jd seorg yg spoting cm bie aku kann ?? So sudah tahu alsn aku takkan belx kat kaw ? Baguss ~ so jng nak ggu aku lg lahh , g cari sp-2 yg bole bg kaw ksih syg yg kaw cri slme nie ya . Btw , aku mmg appriciate sgd coz kaw cri aku blex . Thankyou so much :') Kbaii amer ~